Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
magdi, v prvom rade všetko najlepšie k meninkám :) A v druhom by som sa ťa rada opýtala kam tak chodíš? Kde najviac nakupuješ nejaký ten nábytok? My momentálne zháňame, chceli by sme nový konferenčný stolík a nejaký koberec ku sedačku pod ten stolík, len neviem kam ísť aby som nešla zbytočne.
magdi svokry vela veci nechapu, takze nad tym sa ja uz ani nepozastavujem :D aj tak si zakazdym urobim tak ako je mne dobre a netrapim sa tym, kto si co mysli, pre mna je chodenie po obchodoch s nabytkom aj istym druhom psychohygieny :D
alzbetiena toto moja svokra nechápala, že prečo mám potrebu niekam chodiť sa pozerať, že čo mi to dáva, no potešilo ma, že v tom nie som sama. Že máš to podobne. Lebo mne to také nové obzory ukáže alebo akoby som to asi povedala :)
*addia* každý sme iný, ja mám rada keď môžem ísť do obchodov, poprechádzať sa medzi nábytok a väčšinou sa mi vtedy stane, že mi niečo padne do oka. Lebo často nemám akože jasnú predstavu o tom, čo by som chcela a toto mi zakaždým tak pomôže :)
Zemanuela toto čo si všímam tak je veľmi trendy farba a aj ten materiál, vzbudzuje to na pohľad taký luxus, tak myslím, že zrejme preto je to také in. Len potom s ostatným nábytkom treba byť opatrný aby sa to neprestrelilo, aby tá pohovka bola takým stredobodom!
Chéri podobne aj my, ja minulý rok som objednávala od Kondelu pohovku, takú v bledosivej farbe skombinovanú s tmavou a teda perfektná je. To keď mi kamoška rozprávala, že ona si dala na mieru robiť a že zaplatila za ňu raz toľko jak ja tak akože dovidenia, to som hneď zavrhla. Ja neviem prečo niektorí ľudia zbytočne preplácajú niečo, čo vôbec nemusia.
Evicita niečo takéto a na mieru, to asi nebola lacná záležitosť, to si viem ozaj predstaviť.
Mne poslednú dobu sa ozaj osvedčilo kupovať tak, že v obchodoch veľkých, lebo tam mám istotu, že zoženiem čo chcem a za normálnu cenu :)
katinaa ty si si ju aj kupila? Viem si predstavit mat ju doma, je to take luxusne, take netypicke a to mam velmi rada :)
Tato je nadherna aj farba aj styl sa mi paci...A vyzera to este aj taky material taky ako semisovy alebo akoby som to povedala...To sa mi paci je to prijemne aj na dotyk a ozaj tak luxusne posobi...Co takato pohovka stoji?...