Aku sedacku?

Chrisiana

tak často chodím napríklad do predajní Kondela, lebo tam majú širokú ponuku nech potrebujem kúpiť čokoľvek a to je vec, ktorá mi vyhovuje, proste je to dobrá vec, keď máš z čoho vyberať, lebo každému sedí a páči sa niečo iné a tam zakaždým nájdem čosi, čo mi padne do oka :)

misicka333

ked kazdy preferuje nieco ine, ale ja mam rada jednoduchost, to proste mna vystihuje snad vo vsetkych smeroch, takze aj stolik mame taky, fotku od nas neposielam, lebo kopa veci je na nom aj v nom, musim poriadky narobit, ale aspon pre predstavu obrazok :)

lilinida

..lulina mne sa pacia take nadcasove kusky, kov s drevom alebo tak nejako aby proste sa to hodilo ku vsetkemu, ak budes chciet mozem ti poslat aky mame my, aky som si vybrala, to muz nechal komplet na mna takze sa z toho vytesujem. Povedal mi len cca do akej sumy, nech to neprezeniem ale inak som to podla seba..

lulina_majerova

chrisiana čiže nemáš nejaké obľúbené predajne alebo tak? Zakaždým viacej toho kukáš?
Dadulamil a aký ste vybrali? Ja neviem sa zorientovať nejako v tom, že po akom stolíku siahnuť, čo bude najlepšie, či proste nejaký sklenený, drevený alebo kov alebo aký by bol najvhodnejší.

siminii

Dadulamil to tak býva, predsa len obrázok je jedna vec a realita iná, často napríklad aj veľkosť rozmery si podľa obrázka nevieme dostatočne dobre predstaviť.

dadulamil

Toto je ale najlepšie to takto urobiť, tiež sme to tak robili, že som si pozrela a potom sme išli na predajne, pretože vidieť naživo pri sedačke je základ. A teda na eshope Kondela som si vybrala, že akú asi a napokon nás na predajni oslovil, ale že úplne iný typ gauča ako sme pôvodne mali vybratý, takže má to čosi do seba :D

coja

tamarka tak neviem mne osobne ide o kvalitu a tiez o fajn pristup keby nieco sa udialo, keby nieco nebolo ok, ale tiez napriklad ocenujem poradenstvo pri vybere, cize mne tieto veci tak idu spolu ruka v ruke ;)

Chrisiana

lulina chceš ísť osobne si to vybrať? robievam to tak, že keď mám čas tak si pokúkám kde majú akú ponuku, sú obchody, ktoré majú aj eshop, takže aspoň si spravím takú predstavu, že kam sa mi oplatí ísť a kam zase nie :)