Mezoterapia

vcelka

ono je to pri viacerých takýchto ošetreniach, že musíš viackrát absolvovať, aby sa účinok prejavil. však to je ako keby si bola chorá a máš užívať antibiotiká. tiež ti je lepšie po pár liekoch, ale mala by si využívať celé balenie.

Eliona

To by bola zase škoda ísť len raz, keď ten efekt sa dosiahne až po niekoľkých ošetreniach. Však to je úplne bežný postup, pri viacerých procedúrach to je takto, napríklad aj pri epilácii.

zziara

ono treba pocitat s tym, ze ked mas zaujem absolvovat takyto druh osetrenia a starostlivosti o plet, tak je nutne absolvovat ho opakovane. citala som si o tom aj na stranke Spinn-u, co maju normalne svoju oficialnu, tak maju popisane vsetky oddelenia, ake maju a ake ukony tam robia. a hovoria, ze aspon teda 4 krat by si mala ist na to, aby tie ucinky boli take, ako maju byt. samozrejme sa to posudzuje pri kazdom klientovi zvlast.

smrecka

kedysi som na tom bola a ako poviem, hej videla som výsledky, no tie sa po čase stratili, takže mezoterapia, ak chceš mať stále výsledky, proste musíš opakovať

HenaZ

to si myslim, ze nie je potrebne, asi by to bolo aj zbytocne, lebo tak tam nemas co nejak riesit. navolia sa vsetky tie hodnoty a moze sa ist na to, nie je to ani riesenie nejakeho zdravotneho problemu, ze by si potrebovala stanovit diagnozu. len netreba zabudnut na to, ze nestaci raz absolvovat taketo osetrenie, ak chces, aby bol ten ucinok taky, aky ma byt.

Niktonic

pri tej mezoterapii sa tiez robi take nejake uvodne stretnutie, kde sa vsetko preberie, alebo ked sa objednam, tak rovno akoze na to osetrenie?

zziara

napriklad ja som vela na youtube aj pozerala takychto videi, ale teraz uz nie je problem si najst kadekde. alebo vyskusaj si pozriet fb, tam maju spraveny ucet a tiez tam kadeco pridavaju, mozno aj medzitym najdes nieco taketo, co ta zaujme :)

vcelka

počúvala som dávnejšie taký podcast s doktorkou Šimbochovou z kliniky Spinn, kde hovorila o tom, že každý máme inú pokožku, každý sme iný, takže aj pri takýchto zákrokoch sa vyžaduje individuálny prístup. priznávam, že spočiatku som nevedela, že aj takéto problémy sa dajú riešiť mezoterapiou. skutočne je takých kozmeticko - lekárskych zákrokov viacej, ktoré vedia pomôcť pri rôznych problémov. netreba sa hanbiť a treba to ísť riešiť s odborníkmi.

LostVanilla

Musim povedat, ze mezoterapia je naozajstny trhak medzi dermatologickymi procedurami a ja som pocula len chvaly od kamosky. Ona mala dlhodoby problem s pokozkou hlavy (lamave vlasy s velkym poctom lupin). Pouzivala vela roznych samponov, dokonca som jej vozila aj zo zahranicia namiesto suvenirov)) no ale nebolo to ono, potom sa konecne zapisala k trichologovi a dohodli sa na mezo doktorpro.sk Neviem, co tam s nou robili, ale rozdiel je naozaj obrovsky