Poradili by ste mi ako mám schudnúť 10 kg za mesiac ... Ak máte skúsenosti .. DAKUJEM :)
Za mesiac 10 kg dolu
neviem či sa to da, nikdy som to neskušala. Ako toho chceš dosiahnut? Ja som dietovala, jazdila na kolobežke a schudla som 6 kg za mesiac
podla mna je realne dat to dole za dva mesiace, ale nie za mesiac. odporučam jazdit na bicykli, kolobežke, behat, pit vela vody
chcem sa opatat ci ste niektora schudli len cvicenim pilatesom a jogou? zdravotny stav mi nedovoluje cvicit silove cvicenie ani cinkami
netreba sa hadat,každému vyhovuje niečo iné a sú programy kde jeden tréner cvičí rôzne cvičenia jeden deň hitko druhý tabatu tretí silvý tréning.
ja to striedam tiez a to kvoli tom,u ze nie vzdy mam chut na jogu alebo kardiu ale potrebujem nejaky silovy trening a zase inokedy sa potrebujem vystavit pri kardiu, zaklad je cvicit a je jedno ako
to by asi nemalo veľmi veľký význam to striedať človek by mal vytrvať aby videl výsledny
jezisi ved na internete je toho teraz haldy, to si neviete nieco vybrat? tak to striedajte ked vas to nebavi
náhodou cvičme v rytme bola sranda :D, chceš schudnúť alebo chceš spevnieť lebo kardio a silový tréning je rozdiel :)
Poradte mi prosím appku alebo niečo s čím sa cvičiť ale niečo aktívne žiadne cvičme v rytme :P
to je akoze aky program? ako nejaka aplikacia alebo take nieco?