Poradili by ste mi ako mám schudnúť 10 kg za mesiac ... Ak máte skúsenosti .. DAKUJEM :)
Za mesiac 10 kg dolu
Zaujima ma 10kg dole za akej vahy pri akej vyške
Fuuha, 10kg za mesiac by bolo asi náročné a možno aj nezdravé, ale závisí aj od počiatočnej váhy. V každom prípade odporúčam sa pravidelne hýbať, kúpte si kvalitný bicykel alebo kolobežku a uvidíte, že pohyb bude pre vás zároveň aj relaxom a zábavou. A kilečká pôjdu tiež určite dolu.
inak to je aky sibenicny termin ze za mesiac 10kg dole, to niektori ludia davaju mesiace. akoze asi sa to da, len ci sa to potom nevrati v kratkej dobe aj spat.
Len žiadne tabletky, to je totálny nezmysel!
A preco chces tolkoto schudnut za mesiac? nie je to trochu drasticke? Podla mna aj hej. Pripadne by ma zaujimalo, ci sa ti to poradilo.
kolobežka, bicykel. Takže ked si kupiš nejaky kvalitny bicykel, alebo kolobežku, tak pekne schudneš, uvidiš
ale preco, ked pravidelne cvicis a mas nejaky pohyb, tak sa to da lahko. jasne, zalezi aj z akej vahy chce clovek schudnut.
No ale to si si asi dala riadne do tela, keď to išlo dolu jógou či?
to si ale nejak uz dlhsie cvicila, ci?
Smolnusa mne sa podarilo pri joge dat dolu nejake to kilecko. Ale necvicila som ju s tym zamerom, aby som schudla.