Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
sasenka, ahoj, tak odvtedy, co to robim, tak budu dve kila. poznas aj nieco lepsie?:), teda nejaku inu ucinnejsiu dietu?:)
Bibiana a koľko sa ti už podarilo celkovo schudnúť od kedy si začala jesť tú polievku ??
ahojte babenky, znova som varila polievku, no a mam dole dve kila. neviem, ci to vydrzim, ale to cislo ma aspon trosku motivuje. tak pekny dnik.
liliannka, oki, si strasne mila, dakujem, ak sa ti to podari mi ju zajtra poslat budem rada. mozes aj na email, nejako ti ho sprostredkujem. tak dobru nocku a pekne snicky. papa
Díky moc! Si zlatá. Vidím že ideš na to rozumne a nie na úkor svojho zdravia. Možno už zajtra Ti pošlem jednu dietu. Kamarátka po nej zhodila kilá a naspät nepribrala ale to už zajtra pa Dobrú noc
lilianna, no zacala som vynechavat postupne sladkosti, chlieb. ak jem chlieb, tak maximalne rano, ale aj to celozrnny, tie co predavaju take uplne tmave, az cierne. no a minimumu tuku. vela ovocia, sice, aj ked ma cukor, ale tak nejedavam ho v nicom inom, aspon ho mam v ovoci. aj tuk je dolezity, nie vo velkom mnozstve, no clovek by mal mat zastupeny tuk v strave. a vecer nejedavam uz. ak ma prepadne fakt, ze vlci hlad, tak si dam jogurt, popripade grep. jablk sa snazim uz vyhybat, jem ich maximalne doobedu a este tak poobede. kazdy vsak zisti sam, ako ste spominali, co je pre neho dobre...a vela cvicenia..najprv fitnesko, no ale ked je uz teplejsie, tak behanie, samozrejme aj dlhe prechadzky, ked mam ist do obchodu, tak radsej idem pol hodky pesi, nez by som mala ist busom...atd..
Aká dieta ti pomohla? Máš niejakú špecialnu_
lilianna, hm, tak to dufam, ze nie. ja uz mam par desiatok kilogramov zo seba dole, chvalabohu neviem, co to je jojo efekt...snazim sa stravovat striedmo, ale zdravo.
Bibiana aj keď skončíš s touto dietou,potom opatrne nabiehaj na normálnu stravu,aby nezaučinkoval jo-jo efekt Ale IDEME DALEJ
lilianna, igris...ste milunke...dakujem za rady...ja nejem sldkosti ziadne, ziaden cukor, chlieb...proste sa snazim jest len normalne jedlo..a milujem ovocie, cize ak mam chut na sladke, tak to vyriesi prave ovocie...ale este zhodim tych pat kil a dufam, ze budem na cas spokojna:)