Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
a mne nik neporadi??som baby fakt na nervy-poradte
AAAAno Bibiana mas pravdu ja som tak pred rokmi schudla. Ale teraz je to uz tazsie asi je to vekom?
a baby, nech je leto a melony, lebo tych mozeme zjest na tony a neukaze sa na nas ani gram:))...
liliannka, ahoj:). juuj, ziadne zakusky, sak uz rok neviem, co to je:). bubik, no a co sa tyka toho chudnutia, tak ziadne drastaky, ja som uz pisala lili, ze ako som na to sla ja, zhodila som dost. skus si precitat cele forum. Teraz uz v podstate len takych pat kil, viac ani nie. S jablcnym octom som to skusala, ale jednoducho nemozem, bolo mi zle. Ja uz nejedavam od tretej, ak mam sice hlad, tak si dam daku zeleninu, uhorka ma malo kalorii, alebo jogurt nizkotucny, ci jablko. teraz sice nie, lebo "tukozrutim":)), no po ine dni to takto praktizujem. sladkosti, chlieb, prilohy ako zemiaky, ryza, tak to minimum, skoro vobec. zelenina je dolezita. lili, no asi to bude tak, boli ma hlava. tak idem do postele. dobru nocku, maj sa.
čaute Dnes som si bola opäť zacvičiť a je mi fajn Chodím pravidelne 2x do týždňa na 1,5hod. Odporúčam všetkým.papa BiBi ak sa citiš unavená tvojmu telu začínajú chýbať výživné látky Aj keď jeden hryz z toho zákusku Ti nezaškodí
Na chudnutie velmi pomaha jablkovy ocot,ja somtakto schudla asi 15kg.Pijem ho na lacno asi pol.lyzicu v 2dcl mineralky.Dolezity je pitny rezim,ale pozor ziadne sladene napoje a uz vobec nie alkohol.Vecer po 6tej nejest!Dobry je aj zihlavovy caj na precistenie.Chudnutiu zdar!
igris, no ked ta boli brusko, tak radsej si daj bylinkovy cajik s troskou mediku. ja som dnes tiez nejaka malatna, unavena, len ma tlaci do spania. proste nic moc. neviem, ci to bude vycerpanostou organizmu chudnutim, alebo zmenou casu, ktora neprinasa len nic dobre a telo si este nestihlo zvyknut. esteze to vraj uz maju zrusit.
noooo ta zeleninka by bola lepsia ako to ovocie , ale dlhsiu dobu ma pobolieva brucho tak si nedam nic :), ja sa odhodlavam na spinning rano nalacno, iba vodicka pramenista, ale ked mam priznat pravdu aj ked sportujem rada, ale rano to bude asi dost bolet :)