Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
Ahojte bojovnicky, ja som zhodil 21 kg a stale pokracujem, viem pomoct, ak chcete ozvite sa mi na newsted(zavinac)azet.sk
No schudnúť 20 kg a viac je drina ale výsledok stojí za to! Vravím z vlastnej skúsenosti dala som dole viac než 23 kg. Ak chcete poradím cez email o stravovaní viem toho dosť. Môj email je: Sisi1357@zoznam.sk
Ľudia, držte palce! Týmto dňom začínam "boj" sama so sebou. Vonku je už krásne...o chvíľku začne kúpaliskový ošial, takže dovtedy sa musím dať dokopy. Mojím cieľom je dať dole 4 kilá, možno aj 5, ak mi to pôjde:) Pokúsim sa o prísne dodržiavanie racionálnej stravy a pravidelnej driny vo fitku. Keď sa dostanem k výsledku, napíš sem, aký priebeh to malo. Dúfam, že do mesiaca sa Vám budem chváliť s výbornou postavičkou ;) Pevné nervy a silnú vôľu všetkým ostatným, ktorí sa pokúšajú tiež o niečo také!
ahoj Bibiana,schudneš vtedy,ked budeš jedavat pravidelne ale v malych davkach,musiš hlavne dodržovat pitny režim to je asi 3litre denne neakej mineralky,najskor si pred chudnutim uprav traviaci system a to možeš aj tak ,že denne vipi jedno litrove acidko.najlepšie na ranajky s neakym graham.alebo celozrnym pečivom.tak vela štastia ti želam
mint01- tym,ze budes trcat za pc......asi nikdy.
ako mam schudnut na brucho a aspon 8 kil
skus toto!
www.ryban.sk
Je to málo,máš podváhu.
mozem otazku? neviem si to sama ohodnotit a tak chcem radu ale napiste mi prosim pravdivo. viem ze zalezi celkovo od rozlozenia ale predsa len cisla hovoria vela
mam 171 cm a 51 kg je to vaha v norme? ci si myslite ze to je malo? vela?
dakujem