Surne!! - potrebujem schudnut.

bibiana

masti, lilianka, ahojte dievcata. no, prave som dojedla hrniec, ktory som navarila vcera. dalo sa to celkom zvladnut. ale co je uplne naj, ked som sa rano postavila na vahu, tak som mala o 1,5kg menej. teraz som zjedla tiez polievku, cize urcite to kilo je hore, ale to je len naplnenim zaludka. ale dnes sa mala jest zelenina, no ja som nemohla, tak som si akurat dala dve jabka a dva pomarance...ach jo, proste inak sa nedalo:)

masti

boze, dievcata Vy ste super, ja som tu polievku raz jedla tri dni a uz som nevladala, bolo to sice uz davno, potom som si zvysok nechala v chladnicke, ze urcite sa k tomu vratim, nakoniec som to vyhodila( bola stara:)))odvtedy som ju nevarila, inac aj mne by sa hodilo nieco schudnut, ked napisete ze sa Vam to podarilo, skusim to znova aj ja:)))) dovtedy budem pekne pracovat v zahradke a mozno vecer cvicit:)) chi chi

lilianna

Bibiana,tak ako to ide?
Mne z tej polievky tiež vyhadzovalo rebrá... Nezabudni jesť aj ten polystyrénovy chlebík, to preto aby si nemala pocit hladu a upravilo ti to stolicu Držím Ti palce ahojky:)

bibiana

dakujem moja, potrebujem to:))..ale hlavne pevne nervy potrebujem...huci mi tu v crevach, ale tak snad to prezijem:))..zavidim ludom, ktori nemaju problemy s vahou a mozu zjest, co chcu. ja napriklad neviem uz rok co su to sladkosti, cukor a chlieb...

bibiana

nooo...ale tak zatial sa do nich este neobliekam..uvidim podla tej zazracnej polievocky, ktoru treba jest tyzden a ja po prvom dni stracam chut:))