Surne!! - potrebujem schudnut.

manka

budik nespominas ci cvicis treba si trosku pretiahnut telo lieky by som moc nejedla ak teda nemas hrozitansku nadvahu a ak tak pod dohladom lekara

bibiana

bubik, a ked to nejde dole, tak mozno tvoj organizmus nechce teraz chudnut. snaz sa udrziavat taku vahu, aku mas, neist s nou hore a pockat, kym nepride teplejsie pocasie. fakt to pojde lepsie. radi sa aj jest castejsie v mensich davkach. lebo vies, ked budes hladovat, budes jest raz za den, tak telo si spravi zasoby a vaha dolu nepojde.

igris

bubik, prave citam :jedzte v pravidelnych intervaloch surove zeleninove jedla v rozpati cca troch hodin.Ziadne ovocie, lebo to je cukor. Telo nebude pocitovat potrebu rozkladat tuky, cielom je prinutit ho aby zuzitkovalo ulozeny tuk, ked sa tuk rozlozi a spotrebuje, stratite na hmotnosti. Pozor nudzove riesenie a odporuca sa ked bezne veci nefunguju. Nevyskusala som , taky hrdina nie som, len prave citam

liliana

Bubik maš spomalený metabolizmus. Tvoje telo nabehlo na núdzový režim a lapá si každý joul Chodíš aspoň do fitka? Lieky na chudnutie nieje najťastnejšie riešenie

bubik

bibianka dakujem,len mam taky problem,ze ja mam nizku hladinu cukru a sladke proste musim:o(((uz aj priatel si vsimol,ze dako priberam..aj by som chodievala cvicit,len to mam od lekara zakazane,aby somsi neroztrhla slezinu ,ale kardio hadam mozem,..len tu je dalsi problem,ze nemam s kym,lebo ziadnej mojej kamaratke sa nechce a sama sa neviem donutit..mam 23 rokov...meriam 170 a vazim 70 a to som este minuly rok vazila 56kg a na tuto vahu sa potrebujem do leta dostat

bibiana

a jasne, pitny rezim je velmi dolezity...aj tri litre denne, ak dodrziavas pitny rezim, tak kila idu lahsie dole. lebo je dolezite, aby ubudal tuk a nie voda.

bibiana

bubik, tak ok, ja ti napisem, ako som to robila ja. aj ked som to tu uz pisala. ranajky som zo zaciatku v podstate mala stale rovnake, mne to nevadilo, krajec celozrnneho peciva, vzdy som si ho kupovala a mrazila, potom vecer vytiahla. bud chlieb, alebo nejaky rozok, dala som si na to nizkotucny syr, alebo rastlinne maslo, platok sunky a zeleninu. potom caj, bylinkovy, samozrejme nesladeny. cukor som vynechala uplne, zo vsetkeho, pretoze mala som ho v ovoci a ziadne sladkosti. potom prisiel obed, ziadne tucne jedla, skor zelenina varena na pare, dusena, tofu, soja, priloham som sa zo zaciatku vyhybala, takze zemiaky malo, velmi malo, ryze tiez trosku len...a jedla som polievky, aj ked mali tuk, lenze telo ho potrebuje. no a medzitym cez den, ked som bola hladna, tak som si dala jabko a tak. staci nejest od siestej, no ja som to sekla uz od tretej. teraz som vynechala uz aj chlieb, peciem si doma, taky cerealny, bez drozdia, bez vsetkeho, da sa z neho zhodit. a pohyb. to je dolezite. kazdy den som bola vo fitku, potom uz len kazdy druhy. teraz, ked zacina byt teplo, tak inline, bicykel, behanie. idem si kupit dobre tenisky a beh. ja mam teda 22 rokov, neviem, kolko mas ty, no mala som riadnu nadvahu. musela som s tym nieco robit. teraz uz je to fajn, nechcem byt vychrtlina. netreba sa zlaknut, pretoze po case kila zacnu ist pomalsie dole, alebo to zastane. to znamena, ze organizmus potrebuje oddych a potom ak, tak po case zautocit. zatial si udrziavat tu vahu. asi takto v "skratke". ja teraz este chudnem, ale chcem uz len pat kil,maximalne osem. teraz som na tej polievke aj preto, ze si chcem trosku precistit organizmus. a baby, v lete sa zhadzuje LAHSIE:).drzim palceky

bubik

bibianka dakujem velmi pekne,ale som uz dost na nervy..za 3 mesiace 14kg a pritom vela nejem..pijem caje,jem lieky a nic nejde dole..