Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
Igris je to tak, s dietou to netreba prehaňať Hneď, ako na ňu nabehneš nastávajú v organizme zmeny a meni sa aj psychika. Bibiana má výhodu. Uvádza že neje sladkosti, ako je rok dlhý a držiava diety, takže jej telo je už na určité dietne šoky zvyknuté, len nesmie ísť do extrému
jasnacka ze sa nemas zosypat, ja preto radsej chudnem potroske, taketo by som nezvladla :( ja som drzala dietu raz v zivote a to som odpadla na ceste domov, sorry nechcela som ta strasit, len si bola hrozne zlata s tym svojim odhodlanim
bibiana aby si to vydržala daj si to kuracie mäsko,alebo si uvar ryžu ochuť vegetou
a zajedz množstvom zeleniny a popíjaj odšťavenu mrkvu
igris, ahoj...juj, tak sa budem snazit to nevzdat, ale zasa, ked uz nebudem vladat, tak to vzdam:)..lebo nechcem sa zosypat niekde.
bibiana, snad to nevzdas :)
Bibiana skus tukozravu polievku za 7 dni 5-7 kg
no, neviem, ze ako, ale tak ja som nenavarila nejake velke kvantum, asi len pat litrov, no a tie som za dva dni zjedla, takze asi takto:)...no uz velmi na nu chut nemam...
urcite by som zasla na pohotovost, s takou teplotou sa nezartuje, hned nastartuj auto a chodte
poradte mi prosim,moj syn ma stale teplotu 40a nepomahaju ani zabaly,co mam robit?
cafte, ja som sice jedla trosku inu polievku, ze tukozrava, bola tam tusim aj kapusta a aj cervena repa, tato tuna spominana moze byt lepsia:) a to musite varit kazdy den novu? to vsetko zjete za den? a maximalne kolko sa moze pouzivat?