Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
ajoj igris..:)..no ja tiez by som chcela spinning,ale trosku som si natiahla nohu, takze teraz akurat moj pohyb spociva v brusakoch...a jasne, nevzdala som to, nechcem:), pokial vydrzim, tak vydrzim...a grahamove tycinky nemaju vela kalorii..alebo si radsej daj nejake ovocie. ja som si dala teraz redkovku a uhorku a kalerabik a mrkvicku:))...ako bylinozravec:)..a to som vcera robila taky perfektny kremes z BB keksov..ale vseobecne, vyvaram, peciem, no nechutnam:)..
ahoj bibiana :), no vidim ze si to este nevzdala, ja som prisla zo spinningu a som hladna ako cenkove deti na ...strane :(, vedla mna lezia grahamove tycinky , ale tusim si ich nedam, budem drzat s tebou :)))
sasi, 175/80..mam co davat dole este, ale vela nechcem, maximalne na 75 kil. nechcem byt ziadna vychrtlina.
Bibi a akú máš výšku a váhu keď si písala, že teraz si polovica z toho ako si vyzerala kedysi.
Zacina ma z tej kapusty boliet hlava:)).
Bibi s tou polievkou si to vymyslela rozumne hlavne že splni to, o čo Ti-nám ide. Držím Ti palce dobrú noc.
Ahojte vsetci. Tak, postupne. Prva, Liliannka...ahoj:), nevadi to s tou dietou, zatial mam dole dve kila, ale tak svet sa snad nezruti, no nie? A prehreskou sa nebojim, skor mam pocit, ze by som mala zacat jest viac, nikdy som nemala silnu a pevnu volu, ale teraz mi akosi "naskocila" a nemam problem. Samozrejme, nechcem nic robit na ukor zdravia. Nevadi, ze nemas cas, teda vadi, lebo by si mala trosku oddychovat:), ale hlavne,ze si sa ozvala, lebo uz som na teba myslela, ze kde sa tulas.
Sasi, teraz k tebe:). Vies, nemyslim si, zeby tie dve kila bolo malo, boli casy, ked som zhodila za mesiac aj dvanast kilogramov, ale to som bola taka gulicka. Sice, teraz nie som tiez nejaka chuda, este mam co zhadzovat, ale oproti minulemu roku som polovica. Neviem, ale tak chudla som sposobom, ktory som Liliannke opisovala /24.3.06/. Skor ti radim setrnejsi sposob dietovania, lebo ten drasticky, ktory som niekedy praktizovala ti za tie nervy nestoji. Drzim palce.
Peto, ahoj, sorry, damam som dala prednost:). Sposob, ktory si mi opisal sa mi zda drasticky, skor sa mi to pozdava s tou polievockou. Inak, Lili, este na okraj, vymenila som to trosku, uvarila som kapustovu tukozrutsku, mam pocit, ze sa po nej citim trosku lepsie, ale v podstate princip je pri oboch rovnaky. Peto, dakujem, ze si taky starostlivy, neboj sa o mna, snad to dako prezijem. Tak ja sa poberiem spinkat, majte sa, dobru noc.
Ahojte všetci, hlavne Bibianka. Momentálne som dosť zaneprazdnená a tak som sa až teraz dostala na WEB.
BIBI moc sa TI ospravedlňujem tú dietu čo som Ti slúbila som niekde zapatrošila a nemôžem ju nájsť. Neviem asi to tak má byť, bola dosť drastická, možno by Ti nespravila dobre.Tak Sorry...
Drž sa už len pár kíl a gaťule sadnú ako uliate. keď sa prehrešíš porúšenim diéty, hodinu v kuse cvič a potom vypi bylinkový čaj... Veď ty už vieš ako na to papá
no 5 kg za tyzden je vela ale da sa to len sa obavam o tvoje zdravie:( nejedz skoro nic a pi velmi malo a cvic, behaj,...
Nepoznám práveže nič extra.Preto sledujem ako sa tu s lilianou podporujete a vážne rozmýšľam,že aj ja to vyskúšam.Ale moja výdrž je o ničom.Vždy začnem,že tento krát vydržím a po dvoch dňoch už rozmýšlam čo by som si dala lepšie než je toto čo musím!
Odkedy už držíš poctivo tú dietu ??
Lebo myslela som,že už máš viac ako
2 kg dole.Ide to pomaly.