Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

hanuschka

Kiora voda to ukludni ale akurat tak na chvilu. Ja ked som mala tieto problemy a vysla som zo sprchy tak som sa v pohode citila, ale bohuzial len chvilu. Potom to znovu prislo a bola som tam kde som nechcela byt.. To nie je riesenie, to je len oddialovanie problemu

Chéri

Po akom zložení? - po takom ktoré to prostredie okolo pošvy upokojuje. To znamená, že najlepšie by bolo s kyselinou hyalurónovou a mliečnou. Aspoň teda mne takéto zloženie krému pomohlo. Dlho som veru hľadala nejaký taký krém ktorý by obsahoval tieto dve zložky, ale nakoniec som ho našla, volá sa hydrofemin. Ibaže ide ozaj o to, že mne pomohol, ibaže každá žena si sama musí vyskúšať, čo by jej sedelo vyhovovalo.

Lubicicaa4447

Chéri ibaže čo máš na mysli tým správnym zložením? Ako si mám vybrať krém keď mám takéto problémy už niekoĺko týždňov a vôbec neusupujú???

klamira

Petra lenže ty sa nemôžeš uspokojiť s tým, že ti niekto povie že je všetko ok, keď cítiš, že niekde je problém. Musíš teda hľadať varianty ako sa tohto problému zbaviť..

petra_peta

"Chéri" ja rozumiem, ibaže neviem po akom zložení, po akom kréme sa obzrieť aby mi nejako neškodil. Aby mi pomohol a neuškodil, pretože mám strach aby sa mi to ešte viac nejako nezhoršilo

Chéri

Petra môže ťa krém zbaviť aj opuchu, iba krém musí mať na to správne zloženie. Aby Ti náhodou ešte viac neškodil, rozumieš?

hanuschka

Kiora nema to ako pomoct pri takychto problemoch. Taketo problemy ked su tak potrebuje zena nieco co obsahuje zlozky ako kyselina mliecna a podobne aby to prejavy upokojilo ale aby to udrziavalo aj tu rovnovahu ktora je potrebna tam doluuu :)

Kiora

myslela som normalne obklady z cistej studenej vody, myslela som ze ta by taketo problemy mohla taketo problemy upokojit..

petra_peta

"klamira" jasné, že je všetko ok mi povedali. Tak som to neriešila, ale nedalo mi to. Necítim sa dobre ani keď mám spať s priateľom pretože cítim, že to mám dolu opuchnuté.
"Luciferik" myslím, že krém ma môže zbaviť reálne aj opuchu??
"Kiora" obklady sú nič, ja som tiež myslela, že voda mi to nejako upokojí a nič.
Viaceré ste mi tu písali, že to mám riešiť lokálne, ale ako? Máte s tým skúsenosti?