Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

Chéri

Paťa ono to ani nie je krém, je to gél.. pokiaľ nemáš takéto problémy tak myslím, že nie je dôvod aby si ho používala, ale keď sa problémy objavia tak je podľa mňa najvhodnejšie ich liečiť čo najskôr. Netreba to odkladať, lebo také svrbenie a štípanie sa môže zhoršovať :(

Petra - dá sa kúpiť v lekárňach normálne alebo potom si ho vieš aj cez internetovú lekáreň objednať, ale tak podľa mňa je lepšie si ho kúpiť v lekárni a možno by si mohla skúsiť sa aj lekárničky potom naň opýtať, že čo a ako..

lajtmannlea

záleží aký krém, ja používam Saforelle a ten používam len keď mám problémy, ako mám aj teraz....inak ho nepoužívam, podľa mňa je to zbytočné používať, keď je žena ok.

petra_peta

presne toto som mala na mysli. Tak to by som sa mohla po ňom obzrieť, keď obsahuje obe zložky a v podstate obe prospievajú prostrediu dolu. Vieš mi prosím ťa povedať, kde si ho kupovala? kde sa dá zohnať?

Paťa27

lenže dievčatá ako sa takýto krém používa? len počas problémov alebo sa môže používať aj ako prevencia, či to nie je potrebné?

Chéri

Petra - podľa toho, čo som si o hydrofemine čítala a zisťovala predtým ako som si ho kúpila, tak mám pocit, že iný liek u nás na trhu nie je.. myslím tým taký ktorý by obsahoval obe zložky, chápeš.. S jednou zložkou nájdeš viac rôznych krémov... ale otázka je či tá jedna zložka stačí na to aby žene prešli takéto problémy..

rossie19

Voda je pri takýchto problémoch veľmi slabá..nedokáže ťa zbaviť žiadnych problémov, iba ich na chvíľu utíšiť...mňa z času na čas tiež chytajú takéto problémy, keď si nedávam pozor, či sa po bazéne hneď umyjem alebo nie a podobne..ale našťastie už som zistila, čo mi na to pomáha..tak krém s kyselinou hyalurónovou je taká moja prvá pomoc :)

Kiora

pffff tak to neni bohvie co ja som myslela ze to by mohlo pomoct to utisit na trvalo ale som sa asi dost preratala :((

petra_peta

Chéri ale veď mne je to jasné, že musím skúšať aby som prišla na to, čo mi pomôže..ibaže mňa by zaujímalo či aj niečo iné je, čo obsahuje kombináciu týchto dvoch zložiek.

hanuschka

Toto ma nieco docinenia s pecenou? ...tomu neverim..podla mna pri takychto problemoch by mala zena riesit problem lokalne, v mieste kde ten problem je, kde pretrvava a riesit to s niecim co je priamo urcene na taketo problemy...

Najčítanejšie články