Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)
Svrbenie, štípanie, pálenie
Osobne by som cez takéto zľavové kódy a kupóny a tak neobjednávala nič...človek nevie do čoho ide. Keď máš takýto problém tak si hlavne pozri zloženie jednotlivých produktov, ktoré sú na tieto problémy priamo určené ;)
Vies co ono to moze byt aj ze tvoja vagina neprijima dobre spermie, jednoducho ze to posobi drazdivo ale skor ako krem by som skusila vaginalne tablety skus rosalgin ...zevraj je to taka multifunkcna tabletka, tu to najdes aj lacno, ja objednavam taketo veci len cez net -odkaz odstránený- zatial som nepocula na rosalgin negativne ohlasy :)
otázne je či je tento gél na lekársky predpis ak nie, tak myslím, že nie je nejaké dôležité konzultovať s lekárom to či ho môže alebo nemôže používať, či sa mýlim?
Koliesova predtým ako si začala hydrofemin používať, tak si to konzultovala aj s tvojím gyn, či je to vhodné? či vôbec si to s lekárom neriešila? Ja som sa sťažovala mojej gynekologičke, že mám takéto problémy a ona mi povedala, že toto sú problémy s ktorými sa v živote potká každá žena že je to normálne..
martina ja som ešte minulý týždeň v piatok bola, keď som frčala od lekára. Už som v aute sedela a furt si hovorím, že chcela som ísť do lekárne ale nevedela som na čo - našťastie ma to potom trclo, tak som si ho kúpila, našťastie ho mali. Tak som ho začala používať :) tak som zvedavá veľmi
Petra bola si si ho kúpiť či ešte nie? ..ja som ho asi dva týždne dozadu bola sestre kupovať lebo ju trápia rovnaké problémy, už aj slzičku vyronila, čo sa ich nevie zbaviť a že o ňom čítala, tak ho vyskúša, tak som zvedavá či jej pomôže. Nerada sa pozerám, keď ju trápia takéto problémy, predsalen je to moja sestra :-/
rossie19 no po bazéne je dobre sa umyť ale mne niekedy ani to nepomôže, keď sa vodou umyjem. A taky gél alebo krém to za akú dobu začne pôsobiť že budem citíť že mi je lepšie?
Paťa27 používa sa najmä pri problémoch, najlepšie keď sa začne používať už počas prvých prejavujúcich sa príznakoch problému aby ťa ich čo najskôr zbaviť. Ale neprerástli do väčších neznesiteľnejších problémov.
v lekárni? ja som myslela, že len cez net nejako sa dá zohnať, keď som o ňom doteraz nejako nepočula. Zajtra ráno musím ísť aj tak k lekárovi, tak sa po ceste aj v lekárni zastavím a skúsim sa naň opýtať, či ho budú mať a vyskúšam aspoň..
lea - pouzivala som ho tiez, mal mat vraj upokojujuce ucinky ale mne nejako teda nepomohol. Tebe pomaha? u mna problemy stale aj po jeho pouzivani pretrvavali tak som hladala dalej a zacala som nedavno pouzivat hydrofemin a zatial mam pocit ze svrbenie odznieva. Snad to tak zostane a dostanem sa z toho uplne. My zeny to mame veru tazke ked mame taketo problemiky :-S