Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)
Svrbenie, štípanie, pálenie
"katusska" myslíš, že tento môj problém môže mať na svedomí mykóza? na gyn. som bola pár týždňov dozadu povedal mi, že je všetko v poriadku. Tak neviem kde môže byť problém.
"Luciferik" imunitu? čo s takýmito problémami môže mať prosím ťa imunita??? Čo to je za krém? to je na mykózu?
Ahoj, určite by som to nepodcenovala - mas znizenu imunitu a tym padom sa u tebe lepsie dari kvasinkam, mykoze. Takze podporit imunitu, vyvazena strava bez sladkosti ... atd.
Za seba ti mozem odporuct Lomexin krem, mne vzdy pomohol okamzite. Pa.
treba zajst na gyn, alebo skus sa preliecit nejakymi vag.tabletami na mykozu, plus kremik
dievčatá zdravím vás..potrebovala by som radu. Už dlhšie pozorujem na sebe, že mám výtok. Nie taký normálny na aký som zvyknutá, počas ovu a podobne, ale taký iný. Zapáchajúci. Začalo to tým, že som začala pociťovať aj keď som sa umývala, že som dolu akoby opuchnutá a neviem čo s tým. Netuším kde je problém :(
Čaute baby...napadlo niektorú z vás, že chyba je niekde inde? Napríklad, že to svrbenie a pálenie zapríčinila nevera?
ahojte
prosom poradte mi co mam robt velmi ma to boli neviem v noci spavat cez den ma zo spodu velmi stipe pali svrbi prosim poradte co mam robit mam 16 rokou a asi pred 1 tyzdnom som spala s mojim priatelom no nespala som s nim prvy krat .. co mam robit prosim pomozte
Sliniť, sliniť, sliniť, alebo lubrikovať.Páli a svrbí to vtedy, keď je pri sexe sliznica v pošve suchá.
Baby ja mam taketo problemy uz minimalne 3 roky a nevedia ma s toho vyliecit pravidelne chodim s tym ku gynekologicke, ta mi da vzdy lieky trochu to pomoze ale dva alebo tri tyzdne ok potom zacne vytok a po najblizsej menstrucii je to znova. A najvacsii problem mam v tedy ked sa miujeme s priatelom (6 rokov sme spolu a spime bez ochrany) ma to zacne bolet a stipat v prostred styku a uz neviem fakt co mam robit :-(
Pattuška, nepodceňovala by som tvoje problemy, chod cim skor gynekologicke. Ja som mala podobne pocity a bola to mykoza, lekarka mi predpisala antimykotika a odporucila aj liek wobenzym na posilnenie imunity. Takto mi to super zabralo. Skus sa opytat a tej lekarke urcite chod.
Ahojte kazda co ma z vas problemy zenske vam mozem odporucit Ellen probioticke tampony, su naozaj uzasne ja som mala tri roky problem, teraz uz nemam. Vlastnime lekaren ak by ste mali zaujem predavame ich po 8 eur jedna plechovka postovne hradime my, mna to vyliecilo, osobna skusenost!! Stoji zato vyskusat, treba vsak minimalne dve plechovky na pocitenie riadneho rozdielu. V lekarnach sa cena pohybuje okolo 10 eur. Moj mail je Grace511@azet.sk