Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

pattuška

AHoj prosim vas pomozte my.mam 16 rokov zhruba 2 tyždne ma hrozne štipe pošva je trochu červena mam mierny vytok z pošvy , hlavne pri močeni,ma pali pošva neviem mam si kupiť nejaku mastičku alebo je to infekcia a poslednu dobu ma bolelelo hrozne brucho Dakujem za odpoved

lucina82

ahjte dievcata,
ja som sa trapila s bakterialnou infekciou (kandidoza) . A ako uz niekto tu uviedol v prvom rade treba vyliecit creva az potom mozete zapasit s bakteriami. Totiz v kazdom cloveku sa nachadza bakteria Candida, ktora ked sa premnozi sposobuje neprijemne svrbenie, palenie, co dokonca pichavu bolest pri moceni. Tiez som pouzivala Canesten krem, ten mi vsak vobec nepomohol a preto som zacala uzivat alternativnu liecbu homeopatika...Konkretne homeopatiku Candida, ktore je specialne na tuto infekciu a uz o par dni som sa citila omnoho lepsie a aj svrbenie a vytoky neprijemne prestali!!!ale v prvom rade si treba davat pozor na stravu, nemali by ste jedavat vobec sladkosti (rafinovany cukor), tiez nie vela mliecnych vyrobkov, nenosit prilis tesnu a synteticku spodnu bielizen ale to asi viete:)...tiez chlorella je velmi dobra na udrziavanie rovnovahy v crevach....

silia

Ahojte dievcata:)presne rovnake priznaky som mala aj ja.svrbenie,potom preslo,potom znova,najsilnesie pri milovani.pomohlo mi ze partner kondom umyl vodou.ono to aj pisu na baleni,ale myslim ,ze malokoho napadne si to precitat:))

mmdd

V lete pri kupani z mokrych plaviek môźe vzniknút tento problém,pomaha mydlo Laktacyd dostať v lekárni,ma pH ktore je na urovni ph koźi, a ćipky a masť Canesten.Hlavne ćipky sú super a je potrebné vybrať cele balenie.prelieći´t aj partnera.

Shalala

Baby,pred dvoma tyzdnami som prekonala zapal mechura,bola som na antibiotikach.Po nich som zasa mala mykozu-ako inak:-/ Teraz mam menstruaciu,zajtra sa chystam von a tak chcem vediet,ci mozem pouzit tampon.Bojim sa ze sa mi nieco z toho vrati,vzhladom na to ze je teplo a ten zavedeny tampon...aby nevznikla zas nejaka infekcia:-( Co myslite?

ayurvedsky maser

Ak mate kvasinky, tak je to v prvom rade problem od criev. Kym si nedate do poriadku creva, tak nebudete uspesne v liecbe kvasiniek. Bakterialnu infekciu i kvasinkovu vam viem uspesne pomoct vyliecit aj bez neprijemnej prehliadky a roznych sterov na zaklade pocitacovej diagnostiky, ale je potrebne sa u mna objednat na diagnostiku a naslednu liecbu. S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Liptovsky Mikulas

Shalala

Brala som antibiotika a po nich zvyknem mat nejake taketo problemy.Pocula som ze uz je volno-predajna masticka Canesten,sa myslim vola.By som si ju zakupila,lebo sa mi nechce ist k doktorovi zasa kvoli tomu.Myslite ze ta masticka pomoze?