Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

Koliesova

2miriamma - tak toto su dobre spravy, ze si takto pokrocila a ze uz vidis aj vysledky. U niekoho to trva dlhsiu dobu u niekoho kratsiu, ale podstatne je ze postupne je vidiet ze napredujes spravnym smerom, tak snad sa ti tieto problemy uz ani nevratia :)

2miriamma

kočeny ja som tu síce nejaký čas nebola, ale našla som z kade ho objednať a už ho mám doma, dokonca ho už asi týždeň pravidelne používam. Cítim sa lepšie, pokojnejšie, už sa toľko neškriabem a nie som z toho nervózna ako predtým :) dúfam že o nejaký týždeň to bude ešte lepšie

martina.d

chcela som ti pomôcť dala som ti sem link, ale nejako zmizol, tak si to budeš musieť nájsť sama, keď pôjdeš na stránku hydrofeminu, tak tam to nájdeš myslím že bez problémov na akej e-lekárni sa dá kúpiť. Musíš hľadať preklikať sa. Držím ti palce aby si sa týchto ženských problémov zbavila, lebo niekedy dokážu človeka doviesť až do zúfalstva, neboj sa viem o tom svoje aj ja a aj moja segra takže pohode :)

martina.d

miriamma dá sa objednať aj cez internet, ja som ho síce segre kupovala v lekárni, ale keď som pozerala stránku, že čo to vlastne je, čo obsahuje, tak ti tam vyhodí túto stránku -odkaz odstránený- z tadeto sa dá objednať. Tak je to jednoduchšie si ho objednať z pohodlia domova, to je jasné :) ale ja keď som mala cestu tak som bola v lekárni, veď čo. Snáď som ti pomohla

chuanka

@2miriamma

nepoužívam ho síce, ale keďže tento problém ma trápi tak som ho pozerala na internete koľko vychádza a našlo mi že okolo 13 euro, čo podľa mňa nie je veľa ak teda dokáže žene pomôcť

2miriamma

Aj cez internet sa dá objednať? kde to nájdem z kade si to budem môcť objednať? ..to bude asi najrýchlejšie, keď to tak vyriešim..koľko vlastne cenovo vychádza? :)

Koliesova

2miriamma - je to dost mozne ale neviem neriesila som to, videla som nadej na polepsenie tak som do toho isla, to proste bolo pre mna v tej danej chvili klucove :) ano bud v lekarni alebo si ho cez internet objednaj a dojde ti domov, je to na tebe ako ti bude lepsie

Simna

Petra ďakujem ti teda za radu :) asi by som sa aj ja mala po ňom poobzerať, keďže sa necítim v tomto smere úplne najlepšie. Síce to ešte neprepuklo úplne ale svrbenie sa u mňa už objavilo asi pred mesiacom a stále to nejako potláčam, riešim všetko možné len nie zdravie :(

petra_peta

Simna hydrofemin si myslím, že je lepšie použiť viackrát, že nie len raz, ak ozaj sa chceš z toho dostať v blízkej budúcnosti. Uvidím kedy mne sa podarí úplne sa dať do poriadku.
ANGEL-DEMON jasné, že kondóm to môže spôsobiť, ibaže iné je to, keď niekto ako napríklad ja, že ich nepoužívame a aj u mňa sa tieto problémy prejavili.

ANGEL-DEMON

tak treba zmeniť gynekologa... vychadzala som z toho ked dievca napisalo ze ma po sexe s kondomom problemy a ze ci jej to nemoze aj kondom robit... moze... nech sa da otestovat na alergiu na latex..
lebo skor by to bolo pochopitelne tieto problemy keby to robili bez ochrany,... ona sa vylieci, partner nie..lebo vsak ved chlap problemy nema...tak na čo... a potom infekciu spätne prenesie na zenu... ale ked s gumou... tak ma to napadlo...