Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

mmoonna

Ja som na takéto problémy používala vaginálny sprej DebricaSan Des Hyal Plus. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a aj keď je to kyselina, naozaj to pôsobí ukľudňujúco. Mne to veľmi pomohlo.

romanusaa

dadusdus je to nezmysel. V takomto pripade ti nema ako pomoct, keby si bola po operacii a chces ho brat na zotavenie tak budis, ale nie pri takychto zenskych problemoch. Na tieto problemy treba nieco co je na to specialne urcene ;)

Simna

čo ti na tom mám priblížiť? ide o kyselinu mliečnu a hyalurónovú. Každá z nich má v podstate inú vlastnosť. Jedna pomáha upokojovať, druhá zvlhčovať :) to znamená, že keď sú obe, tak dokážu skôr pomôcť ako keby niečo obsahovalo len jednu z nich

dadusdus

Maja, lenže wobenzym nerieši problém ako taký. Pokiaľ viem ten je na imunitu a akoby prosím ťa už len on mohol pomôcť ukľudniť okolie pošvy? aby nesvrbela a neštípala? :)

Rybieta10

dve kyseliny? vieš mi to nejako viac priblížiť? ako to zloženie vlastne teda pomáha? obe tie kyseliny upokojujú? zamýšľam sa nad tým či by nestačilo, keby obsahuje len jednu kyselinu, tá by nedokázala žene s takýmito problémami pomôcť?

Simna

Rybieta prepáč, to som si neuvedomila. Nie žiadne lieky ani nič také. Začala som používať gél hydrofemin, ktorý obsahuje dve kyseliny, ktoré by mali veľmi prospešne pôsobiť na celkovo pošvu aj na jej okolie. Že by mali podráždenú pokožku vôkol upokojiť a podobne :) máš pravdu je na trhu toho dnes už mnoho ale treba sa zameriavať na zloženie pretože od toho sa odvíja to, či ti niečo dokáže pomôcť alebo nie

Rybieta10

Simna nedostala som sa k tomu, čo to vlastne si začala používať? to sú nejaké lieky alebo čo to vlastne je? nejaký krém? Neviem si predstaviť o čom sa tu bavíte, keď na tieto problémy už toho jestvuje toľko, že jednému by sa z toho až hlava zatočila :)

Simna

písala som sem asi pred mesiacom, že u mňa začali problémy so svrbením, ale ešte neprepukli, do nejakého väčšieho rozmeru. No som to zakríkla. Asi týždeň na to som myslela, že budem plakať od toho ako sa tie moje problémy zväčšili. Takže už aj ja to riešim, síce ešte len druhý týždeň teraz začal ale pomaly snáď do cieľa to dotiahnem

martina.d

tak to som rada že si ho našla, chcela som ti pomôcť poradiť že kde ale nešlo mi to sem, ale tak aspoň že tak :) chce to čas kým budeš úplne fit, kým sa pošva dá do poriadku a zregeneruje, ale ono to príde.