Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

Majka66666

Ide o mykózu alebo zapal mocovych ciest? Citim palenie vo vnutri vaginy.Plus unavu, bolest noh, vycerpanost, podrazdenost, emocnu nestabilitu.Radili tu enzymy na mykozu.Napr enzymax. Daju sa kombonivat napriklad z liekmi na mocove cesty,nieco ako urinal, uroval.Ci stacia tie enzymi?

weeendyyy

Len ty vies z coho ti vznikol tento problem, preco mas svrbenie alebo teda aj palenie. Len ja toto napriklad netusim, preco to ku mne prislo. O tychto problemoch som uz coto pocula, ale len pocula, vlastnu skusenost som s tym nemala a teraz tomu musim celit a neviem kde nastala chyba, ked sa ma toto zmocnilo. Viete mi poradit co s tym? Aby tieto problemy odozneli??

Gulovacka

Mam problem,tykajuci sa posvy,nasadili mi liekyna kardiologii po uprave,lieky zaberaju ale mam z nich vedlajsie ucinky svrbenie,palenie v posve,gynekologicka mi nasadila lieky do posvy a pimafucort mast ale vobec mi to nezabera poradte co mam robit

pawlita

No neviem či by som si tam dolu dávala bravčovú masť.Telo treba preliečiť ako celok to znamená že je tam určite oslabená imunita.Liečba enzýmami skutočne zaberá .Dievčatá tu píšu o Enzymaxe už ja ja ho beriem a ozaj mi zabral.Všetky prejavy sa zmiernili a samozrejme očakávam že úplne sa stratia.

ginaja

Enzymax je síce výživový doplnok ale treba si prečítať čo všetko obsahuje.Podľa mňa všetko čo potrebujeme aby sme porazili túto pliagu.konečne mám zahojené sliznice žiaden výtok a hlavne to svrbenie prestalo.Ja ho beriem podľa letáku 2 tb denne

trwalka

no tak to je určite mykoza ja sa s ňou pasujem už ani neviem ako dlho.Najprv to bolo iba v miernej forme,ale čím viac som brala liekov,mastičiek,čípok stále sa to vracalo a vždy vo väčšej intenzite.Radili mi zmeniť stravu,nenosiť tangá,laktobycily,posilniť imunitu a ešte neviem čo všetko. Teraz som začala užívať Enzymax zatiaľ v pohode ale dám určite vedieť ako to dopadlo