Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

Rybieta10

Síce som sa tu už skoro mesiac neozvala, ale chcem vám dať vedieť, že som sa na to dala aj ja a začala som gél používať. Dávam si ho každý večer poctivo. Už párkrát sa mi stalo, že som zaspávala a som sa strhla, že som si ho nedala, tak som si utekala dať :)

romanusaa

klaudinka ahoj nie su tam ziadne obmedzenia, pokial si pozries zlozenie a vies ze na nic z toho co obsahuje nie si alergicka, ze ti to nesposobuje nejake problemy tak myslim ze by to bolo uplne v pohode keby si ho zacala pouzivat :)

Fliper800

Dobry den. Prosim vas asi pred dvoma mesiacmi som sa uspesne vyliecil z kvapavky. Asi pred 3 tyzdnami som mal nechraneny oralny sex. Hned na druhy den sa mi na predkozke pod uzdickou objavil cerveny flak a trocha to aj svrbelo hned som to zacal mazat canesten kremom svrbenie prestalo ale flak zacal miznut az asi pred 4 dnami ale zacal ma zasa svrbit zalud pod zaludom pod predkozkou je to take skor steklenie ale citim to aj v podbrusku a semennikoch. Ziaden vytok ani vyrazky nemam. Viete mi poradit prosim. ?

darinusik_nov

Klaudinka toto som tiež riešila a prišla som na to, že pokiaľ nie je žena alergická na niektoré zložky, ktoré ten gél obsahuje, tak nie je najmenší problém prečo by ho nemala nejako dobre znášať.

7klaudiinka7

romanusaa čítala som tvoj komentár chcela by som vedieť či náhodou nevieš či nie sú nejaké obmedzenia pri používaní Hydrofeminu :) môže ten gél používať každá žena alebo to je nejako tak, že nemôže? obávam sa či by mi to len zbytočne nejako nezhoršilo príznaky

hanuschka

Jarta aj na liecenie, aj preliecenie, ked sa taketo problemy objavia, tak by to mala zena riesit co najskor. Takze ked by si napriklad ten gel vysadila a by dajme tomu o par mesiacov prisli problemy, tak urobis najlepsie ked znovu ho hned nasadis ako zacnes citit ze nie je nieco ok

barborica

Babušky nie je to tak, že viackrát tým lepšie, skôr sa odporúča používať raz denne a to najmä pred spaním alebo pred pohlavným stykom, aby jeho účinok bol silnejší. Predsa len je zbytočné ho používať podľa mňa počas dňa keď xkrát chodíme na wc a podobne. V noci má šancu účinkovať asi najlepšie :)

Jarta114

Takže nie je problém ho používať - zas a opakovane, nemôže to vyvolať u ženy nejakú reakciu alebo tak. Ono je to tým pádom v podstate vhodné na také preliečovanie, ak tomu dobre rozumiem.
freduska čim viackrát tým lepšie alebo to tak nie je? :-O

freduska55

Ked ma zena tieto problemy tak ako casto sa maju pouzivat taketo rozne produkty ktore su urcene na preliecenie? je potrebne ich pouzivat nejako viackrat denne? alebo ako casto ked chce aby co najskor sa jej polepsilo?

romanusaa

jarta podla mna kazda zena uz svoje telo pozna za niekolko rokov, takze uz by mala vediet ci je v pohodicke ze bez problemu alebo ci este sa neciti dobre, ze ma zvlastne pocity dolu. Co budem robit? tak ho zacnem pouzivat zas :)