Svrbenie, štípanie, pálenie

Príspevok v téme: Svrbenie, štípanie, pálenie
snehulienka56899

Baby prosím Vás poraďte mi. Asi tak pred mesiacom ma začala dosť štípať pošva aj z vonká aj z vnútra,natierala som sa krémom canesten a zdalo sa že to prešlo. Teraz sa to vrátilo znova a dokonca po sexe ma pošva aj z vnútra štípe a páli. Neviem či to môže byť kondómom, alebo mám nejakú infekciu, už som fakt zúfalá a neviem čo si mám na to kúpiť. Teraz momentálne ani nie som doma a nemôžem zájsť ku gynekologovi čoby ste mi poradili? ďakujeeem:)

marioneta

/Joja98/ tak ako si napisala netreba to prehanat, ale zase ani zanedbavat, lebo to zase by sme uz isli z extremu do extremu
/sticka/ pomohol mi Femigel, je to prirodny gel, ktory je urceny prave na toto :) ako som pisala, ma kvalitne zlozenie, ktore ti poskytne ulavu :) ten pocit, ked uz nic nepali, nesvrbi to je proste najviac :) to si niekto ani nevie predstavit, ked sa s tym nestretol, ked ho take cosi netrapilo

sticka

marioneta mohla by si mi o tom napisat viac? co ti to vlastne pomohlo?
mjanik toto, ze ma suvislost s pecenou? tomu celkom nerozumiem :/

Joja98

kazdy hovori o strave ale casto to svrbenie nema absolutne nic spolocne so stravou ale problem je priamo tam dolu tiez som si tym presla tak viem o com hovorim treba sa riadit aj pri takejto intimnej hygiene tym ze niekedy je proste menej viac

marioneta

/weeendyyy/ pretoze prave tento olej ma antisepticke ucinky a taktiez vie poskytnut ulavu pri svrbeni a paleni, ale zase tiez treba mat na pamati to, ze nie je olej ako olej, ale je podstatne aby bol kvalitny, ja co som pouzivala gel, ked ma toto trapilo, tak ten obsahoval prirodny najjemnejsii olej a prave to mi pomohlo a prisla ulava :)

weeendyyy

Marioneta celkom ti nerozumiem ako to myslis. Preco by tento olej akoze mal byt v zlozeni? V com je on fajn pri takychto problemoch??
Strava si nemyslim, ze by mohla mat u mna nejaky vplyv, ved jem rovnako uz tolko rokov :)

marioneta

/Darina8897/ suhlasim, ze tea tree olej je fajn pri takychto problemoch, tiez ked som mala tieto nase zenske problemy, tak som sa sustredila na to aby v zlozeni bol tento olej, to mi kamoska odporucila a urobila som dobre, ze som dala na jej rady ;)

alexina

anicka to je podla mojho nazoru dost otazne, ci to mohla aj strava ovplyvnit alebo nie, u mna to napriklad strava nebola, to som si ista, lebo uz roky rokuce jedavam to iste a aj tak sa u mna problemy objavili, len je velmi podstatne postavit sa im celom!

anicka89

myslíš, že by aj strava na to mohla mať vplyv? To by mi nenapadlo. Lenže ako sa toho problému zbaviť, to by mňa osobne zaujímalo! Odstaviť drahého v takomto prípade na vedľajšiu koľaj? No dúfam, že by som sa stretla s pochopením :O

Lenka RUS

Skús sa pozrieť na to, čo si robila pred mesiacom. Mohla si použiť iný krém na imtímnu hygienu, začali ste používať iné značky kondómu, alebo zmenila si stravu... môže to byť čokoľvek. Môže to byť aj alergia na latex. Najprv zisti, čo to spôsobilo a až tak si dávaj na to niečo. Potom sa popýtaj v lekárni, možno ti niečo poradí. Ja som dávala harmančekový kúpeľ a prešlo to. Keď tak prestať s priateľom spať na chvíľku, kým sa ti to neupokojí, nech aj on niečo nechytne. On to pochopí, keď ťa miluje. A čím skôr zájdi ku gynekológovi.