Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lalala

Ahoj Miška ......presne viem ako sa citiš ....neviem síce ako si sa do toho dostala ale mala som podobné problémi........vsetko som skusila psychologicky bola som koli tomu aj v nemocnici ...nic nepomahalo darmo na mna rodicia navrieskali a prosili ma vazne mi nic nepomohlo a bolo to este horsie. Nemala som ziadne kamosky no nieco hrozne ale nedaj si s tym prosim pokazit zivot....poradim ti....skus psychotronicku nieco neuveritelne vdaka nej mi stacili 2 tyzdne a obratilo sa to o 180 stupnov ....napis mi ak tu budes a nevzdavaj to

biba

Baby viem je to tazke, skuste vyhladat pomoc, same to nezvladnete a najma musite chciet same .. V mojom okoli nedavno zomrel chalan - anorektik - a to len preto, ze dostal blby zapal pluc, zial, jeho telo to nezvladlo, bojujte a nebojte sa vyhladat pomoc

Miška

Zuzka
Som rada,že sa ti dari.Ja by som sa ťa chcela spitať,že čo ti pomohlo,že ti je lepšie.Lebo ja som na tom opačne.Mam pocit,že nikomu na mne nezaleži,dakedy mam take pociti,že každy na mna kto ma pozna aj blizky,priatela zabudol,že ma nemaju v hlave.Neviem či pochopiš,že čo teraz napišem,ale ja sa bojim,že sa ,,stratim,,stochto sveta,lebo keždy na mna kašle.Vieš ja mavam agarofobiu a toto ma stym suvis,že chudnem.Spočiatku to ani psychologička nechapala,že ako môže mať toto stym súvis,ale ked som jej všetko vysvetlila tak to pochopila.Agarofobia mi dakedy spôsobuje problem vísť von hlavne v zime večer vo velkych tichich tmavych miestach,citim sa vtedy stratena,mam vtedy hrozne neznesitelne pociti.Ked svieti slnko a počujem okolo seba život tak mi je vtedy lepšie.
Rodičia odkedy si všimli,že som schudla tak si snimi nerozumiem.Mama so mnou nekomunikuje len malo,okolo oca chodim zahalena,aby nevidel moju postavu,lebo ako nahle si ju všimne tak na mna vrieska.Mam totalne pokazeny vzťah s rodičmi.
Dneska som o trochu viacej jedla i ked neviem ako to bude zajtra.Od štvrtka sa citim horšie niečo sa vtedy stalo a včera som mala chuť na samovraždu.Neviem si dať nič do žalúdka aj ked chcem,ta bolesť je silnejšia.Mam pocit akoby ma ťahal niejaky vír na smrtelne miesto.Niečo ma ťaha postupne pomali zomrieť.Skusim si dať teraz nejaku polievku.Prosim ťa pomôž mi,lebo ja padam.

syma

posilnovanie brusnych svalov je fain ak budes cvicit pravidelne, budes mat pekne tvarovane brusko, vies ja mam 178 cm, 54kg, rychle spalovanie stitnej zlazy a naopak pribrat nemozem hoci by som 10kg navyse este brala

zuju

Ahojte kocky. Mam 180 cm, 73 kg a miery 97-77-96, vadi mi len to brucho, ako z neho schudnut. Bojim sa ze ked zacnem cvicit tak len tam naberiem svaly a neschudnem. Nechcem znopva zvracat alebo nejest chcem nieco trvale.

Zuzka

Miška
Ahoj Miši! No ono to chudnutie za teba aj niekto iný robí. Je to ten čert v tvojej hlave. A tento čert sa väčšinou usadí na citlivých ľuďoch. A to že chceš umrieť, to skutočne nechceš ty, ale ten čert. Viem sama to dobre poznám, tiež som mala také myšlienky. Myslela som si, že na mne nikomu nezáleží, no teraz vidím, že to len ten čert ma klamal. Už mu nedovoľujem aby ma tak ovládal a konečne sa mi začali otvárať aj oči a vidím, že je veľa ľudí, ktorí ma majú nesmierne radi. Určite sa aj v tvojom okolí takí nachádzajú, len to niečo ti to zakazuje vidieť.
To je super, že si bola u psychologičky, len tak pokračuj a hlavne to nevzdávaj. Som na teba pyšná, že si sa rozhodla urobiť tento krok :) Mne sa teraz celkom darí, tak prajem aj tebe, aby si mala úsmev na tváry :o))
Maj sa zatial pekne a hlavne sa drž, papaj a nezabudni, že na svete sú ľudia ktorí sa o teba zaujímajú, napr. ja :))

nadin

aj ja soms tym nedavno zacala,co zjem to vyblvem,alebo nic nezjem.ale zatial som schudla len par kilo,je to v poho,dufam ze to neprezeniem.ani neviem preco to robim .nikdy som nebola tucna.ozvite sa niekto prosím.budeme si pisat.ahojte

nadin

caute.aj ja som s tym nedavno zacala ,co ziem to vyblvem,alebo nic neziem.ale zatial som schudla len par kil.takze je to v poho.ozvite sa niekto,budeme si pisat.

evik

Miska,
ved vsetci ludia, ktori tieto problemy citaju, si navzajom drzia palce, myslia na seba a aj ked sa nepoznaju, maju sa radi. aj teba! CMUK