toto su ciste psychicke choroby,...hladajte pomoc,...ked si clovek uvedomi,ze telo ma byt zdrave(a to neznamena vychudnute)nema problem.ja v pohode papkam,...priatel je spokojny,....a niesom tucna.taka akurat,..radsej si zabeham,,,zaplavem,a tak.jest prestavaju len lenivi,..nechce sa im pohnut zadkom,aby neboli tlsty,tak radsej prestanu jest.
tania/ fakt si si dobre citala tieto prispevky ?, tu uz davno totiz nejde o niake kila hore dole, ale o to ci tie kocky chcu s takou chorobou zit, prosim ta nechci byt anorekticka alebo bulimicka
skusala som aj inak,ale nejde to.Chodim do fitka,na plavanie...Ale stale som taka ista.Tucna!Vzdy sa to zastavy na 56kg a dalej to nejde.ANO chcem byt anorekticka a ak sa nou stanem tak budem vediet kedy prestat.Len ako zacat...
skusala som aj inak,ale nejde to.Chodim do fitka,na plavanie...Ale stale som taka ista.Tucna!Vzdy sa to zastavy na 56kg a dalej to nejde.ANO chcem byt anorekticka a ak sa nou nstenem tak budem vediet kedy prestat.Len ako zacat...
ahojte baby!Ako ste s tym zacali??Asi si budete hovorit ze mi sibe, ale chcem s tym zacat, pretoze som na pokraji zufalstva!Nenavidim sa.Nenavidim svoje telo!poradte mi
nadin
Ak chceš môžme si dopisovať.Nenapísala si či trpiš anorexiou,alebo bulimiou.Ja by som viacej vedela napísať o anorexii.Ale ak si bulimička tak aj vtedy si samozrejme stebou popíšem ak budeš chcieť.Maj sa.