Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Miška

lalala
Ja velmi moc psychoronikom nedôverujem.Večšina znich su podvodnici a nevieš kedy je ten pravi.Ja som kedysi bola u psychotroničky a nejako mi nepomohla a vela penazi som tam nechala tak odvtedy som k nim stratila dôveru a ešte sa bojim,že mi niečo poškodia.Teraz som povedala o anorexii nedavno psychologičke tak uvidim či mi pomôže.

Miška

petka
Ja neviem či si čitala môj članok na ktori som ti odpovedla pod meno Vladulienka petka Zuzka to som vam vtedy naraz trom odpísala aj som sa ťa pítala,že ako sa robia maili.

Miška

Zuzka
ospravedlnujem sa,že som ti včera neodpísala,ale zaspala som.Ten den nedopadol až tak hrozne,ale ani dobre.V štvrtok sa mi naskytol isty problem a teraz som dostala silu stym problemom čo sa mi od vtedy naskytol bojovať.Tie ťažke a dôležite dni trvaju a zajtra je tiež štvrtok.Ale dneska som sa citila dobre aj som lepšie jedla,len dufam,že nepriberiem.Ak to o čo bojujem dopadne zle tak zase nebudem jesť a zase upadnem do zlych stavou.Ja proste teraz nemyslim na zajtrajšok snažim si veriť,že vyhram ten boj.Ja by som chcela vedieť,že ako si na tom ti.Je ti lepšie?Dari sa ti?Maš sa dobre?
maj sa krasne pa.

Miška

Vladulienka
ospravednujem sa včera som nemohla odpísať,lebo som zaspala.Ten den nedopadol až tak hrozne,ale ani zas dobre.Myslela som si,že sa včera viac dozviem,ale to bude ešte niekolko dni ťažke a dôležite trvať.Ale dneska som sa mala skvele a lepšie som aj jedla,ale nechcem pribrať.Ja momentalne musim bojovať o isty problem,ktori sa naskytol od štvrtka,zajtra je tiež štvrtok.Ja som teraz dostala silu bojovať stym problemom,neviem skadial sa nabralo vo mne tolko sili,pomohlo mi asi to,že poslednu dobu som dlhšie spala.Neviem,ale nič ine mi neostava len veriť a bojovať a ked nevihram tak upadnem do PPP,lebo už nebudem môcť prečo žiť.

Vladulienka

Čaute všetci a hlavne Miška,
Ako si prežila dnešný deň? Dúfam, že si OK a všetko čo Ťa dnes čakalo, dopadlo dobre.
Ja mám tiež ťažké dni, ale veľmi teraz túžim žiť, lebo sa teším na jar a na leto a na teplúčko a na slniečko... A ak by som teraz plakala, tak by som len robila radosť niekomu, kto mi veľmi ublížil.
Čaute a veľa sily a hlavne dobrú chuť (aspoň trošku!)a usmiate tváričky:-)