Bulímia,anorexia

Zuzka

SZ Andrej
Ahoj Andrej!! My s w už máme nejakú tú osnovu, ešte dnes by sme mali byť spolu a niečo tam vylepšiť. No ako som vravela, je to zatiaľ len osnova, nápady, návrhy. Pre nahliadnutie..
Tak v piatok ti to máme poslať, alebo sa uvidíme, či ako??? Hmm??

Zuzka

Miška
Ahojky!! Prepáč, že som sa tak dlho neozvala, no stále som v práci a to do večera, tak keď prídem akurát padnem do postele a ráno od znova.
Prepáč, že som ťa nechala tak dlho čakať. Ale Miši, to vôbec nie je dobré, že si kostnatá. Nesmieš dovoliť, aby ťa ten čert ovládal. Ja momentálne nemám ani čas myslieť na nejaké chudnutie, lebo som zavalená prácou. A to je najlepšie, Miši. Skús si aj ty nájsť nejakú činnosť, ktorá ťa odláka od zlých myšlienok. Jednoducho sa naješ a nebudeš mať čas myslieť na to, čo si zjedla a koľko to malo KJ a podobne.
A ozaj už si sa bola popýtať na nejakého doktora, alebo tak??
A čo tvoji rodičia?? Spomínala si, že niečo spozorovali. Možno keby si sa im zverila, snažili by sa ti pomôcť?? Neviem, nepoznám ich, ale ak ťa majú radi, urobia čokoľvek, aby ti pomohli...
No letím, maj sa zatiaľ krásne a hlavne drž sa a papaj mnoho zeleniny a ovocia. V tomto studenom počasí telo potrebuje veľa vitamínov :))

Miška

Zuka
Davno si sa neozvala.Si v poriadku?čitala si si môj posledny članok čo som ti písala?lebo si nejako nan nereagovala.Ja som stale na tom rovnako,stale chcem chudnuť-chudnem dalej a tvar mam kostnatu a to mi vadi,ale na ostatnych častiah stale vidim tie kila navyše.A ti si na tom ako??Prosim ťa odpiš mi.Potrebovala by som o tych veciach rozpravať a som vtom teraz sama.Nemam to komu hovoriť.Už rodičia začinaju niečo tušiť a vrieskaju po mne.Prosim odpiš.Budem ti zato vdačna.

majulka

ahoj!
velmi by som potrebovala poradit od niekoho kto uspesne zvladol tuto chorobu:( ja sa snazim ale vobec sa mi nedari:( tak ak mozte sa mi prosim ozvite:) dakujem:)

zuju

Ahojte ako sa vam dari? Ja pokracujem v nezvracani / uz styri a pol mesiaca/, trosak mi vadi vaha a vela jem/ podla mna/ ale psychicky to nie je az take hrozne. Hladam po desiatich rokoch svoju stratenu sebahodnotu a sebauctu, lebo o tom je bulimia nie o kilach.

siss

caute.ja mam sice iba dvanast rokov a mam vysku 150 vazim len 34 kil. som ten typ cloveka ktory moze jest vsetko a nic nepribere.aj chcem pribrat ale neviem ako.jem vela a stale nepriberam
prosim vas pomozte