Zuzka
Dik,že si sa mi ozvala.Ja sa bojim normalne jesť a aj ked nechcem už chudnuť nechcem menej jesť neviem to stopnuť,že dosť nechudni.Včera sa mi niečo prihodilo dneska som bola na tom dosť zle.Mala som taku silnu depresiu až som zaspala na 3 hodini.Od včerajška sa necitim dobre,jedla som kvoli trapeniu dosť malo.Dneska bol u nas brat aj on si to všimol.Oco dneska kvoli tomu na mna vrieskal.Rodičom to nemôžem povedať,lebo by bol stoho poriadny cirkus.Namiesto toho aby mi pomohli tak na mna vrieskaju otec na mna nadava,psychologička nanho povedala,že je despoticky ani poriadne neviem čo to slovo znamena.30.1.06som bola u psychologičky mam isť za nou 20.2.06 Vtedy ked som jej to rozpravala tak sme zistili,že to nesuvisi len s chlapmi nepovedala mi,že sčim to suvisi.Ja sa jej na to opitam,ale neviem či mi to povie.To chudnutie sa odraža na moju psychiku.Mavam myšlienky na samovraždu.Nemam nikoho kto by mi dal lasku,chyba mi laska,mam pocit akoby ma nikto nemal rad.Citim sa sama.Je mi nanič.Ja už nechcem dalej chudnuť,ale niekto to robi zamna.Už ma nič nebavi.Smrť by bola pre mna vykupenim.