Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Miška

Zuzka
Dik,že si sa mi ozvala.Ja sa bojim normalne jesť a aj ked nechcem už chudnuť nechcem menej jesť neviem to stopnuť,že dosť nechudni.Včera sa mi niečo prihodilo dneska som bola na tom dosť zle.Mala som taku silnu depresiu až som zaspala na 3 hodini.Od včerajška sa necitim dobre,jedla som kvoli trapeniu dosť malo.Dneska bol u nas brat aj on si to všimol.Oco dneska kvoli tomu na mna vrieskal.Rodičom to nemôžem povedať,lebo by bol stoho poriadny cirkus.Namiesto toho aby mi pomohli tak na mna vrieskaju otec na mna nadava,psychologička nanho povedala,že je despoticky ani poriadne neviem čo to slovo znamena.30.1.06som bola u psychologičky mam isť za nou 20.2.06 Vtedy ked som jej to rozpravala tak sme zistili,že to nesuvisi len s chlapmi nepovedala mi,že sčim to suvisi.Ja sa jej na to opitam,ale neviem či mi to povie.To chudnutie sa odraža na moju psychiku.Mavam myšlienky na samovraždu.Nemam nikoho kto by mi dal lasku,chyba mi laska,mam pocit akoby ma nikto nemal rad.Citim sa sama.Je mi nanič.Ja už nechcem dalej chudnuť,ale niekto to robi zamna.Už ma nič nebavi.Smrť by bola pre mna vykupenim.

Zuzka

SZ Andrej
Ahoj! Ok, tak mi ti tú osnovu pošleme niekedy cez víkend, alebo budúci týždeň. Tiež máme toho vela, práca, škola a podobne. Budeme sa snažiť, nech je to čo najrýchlejšie. Ďakujeme, maj sa zatial, papa...

vrr

bobika: prepac ale nemam asi ziaden, ja sa kazdy den prejem aj dvakrat a potom vyvratim a pritom ani nechcem nejak schudnut, neviem preco to robim , asi od nudy.

bobika

pre vrr:aspon niekto.....ja by som chcela zhodit len takych 8 kilov...to by bolo skvele...vazne...ale ked ja vydrzim cez tyzden nejest a potom pride vikend a nazerem sa ako prasa...a potom mi je zo seba na grc...ja uz som z toho unavena...stale pozeram na nete tie anorekticky...a ja nepochopim ako nedokazu jest...fakt...nemaz nejaky tip?

bobika

pre vrr:presne aj mne to ten test potvrdil ale ked ja uz neviem ako dalej ja chcem vediet prestat jest ale ako.....ako?ako?ako?...ja uz fakt neviem ak to viete tak poradte......prossssiiiiiiiiiim:(((

Andrej

Zuzka,
asi ta poprosim, aby si mi to poslala... tento aj buduci tyzden som uplne zavaleny pracou. Dakujem za pochopenie... neskor sa urcite rad stretnem. :)

zuju

Caute, prave som dostala spravu. Na www.pppinfo.cz je dobry anonymny test na poruchy prijmu potravy, vyskusajte ho, mne potvrdil sklony k mentalnej bulimii