Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Miška

Zuzka
Ahoj Zuzka.Dneska som bola na tom lepšie aj som posledne dva dni lepšie jedla,ale ako som spominala od zajtra sa bude odvijať môj osud dalej.Tak mi prosim ťa drž zajtra palce.Zajtra večer napíšem ako som dopadla.Ja si myslim,že nemam nikoho,nikoho kto by ma mal rad,zaležalo na mne,začala som sa tulať skamaratkou po vonku.Na jednej strane sa chcem stoho dostať a na druhej tomu podlahnuť.To všetko bude zavisieť od zajtrajška.Ja ti aj napíšem,že o čo ide len nie dneska.Zajtra napíšem viac.Tak sa maj pekne papa.

Miška

Vladukienka petka Zuzka
Velmi ste mi stym pomohli,že ste mi odpisali.Dneska som bola na tom lepšie aj som lepšie jedla,ale ako som pisala Vladulienke zajtra ma čaka niečo ťažke.Dôležiti den a ako ten den dopadne tak od toho sa bude odvijať môj život.Ak dopadne zle tak budem preživať peklo.Prosim vas držte mi zajtra prsti.
petka
ja neviem ako sa robia maili.Napisala by si mi ako sa to robi?

Miška

Vladulienka
Dneska sa citim už lepšie,na smrť som dneska nemyslela i ked vnedelu mi bolo hrozne a nechcela som žiť.Zajtra ma čaka ťažky den a ak to zle dopadne tak mi bude dosť zle.Prosim ťa drž mi palce a dakujem,že si mi odpisala.ja už nemam nikoho na komu by som zaležala.Mala som niekoho ale už nemam.Zajtra sa to dozviem.odpíšem vam ako som dopadla a ešte raz dakujem ti.

Zuzka

Miška
Ahojky Miši! Prepáč, že som ti nemohla už včera odpísať, ale prišla som domov až neskoro večer a ráno opäť preč. No určite to má súvis, pretože ak si mala niekedy ešte pred anorexiou agarofóbiu, tak ten čert to len zostupňoval. Neboj, Miši aj ja veľmi dobre poznám ten pocit, kedy mám chuť len zomrieť a každé dievča, ktoré trpí ppp pozná tento chtíč tiež. Ten pocit zbytočnosti. Ono vieš, ľudia s touto poruchou sú nesmierne citlivé dušičky a túžia po láske. Lenže ľudia sú rôzni a nie všetci vidia do našich sŕdc a hlavne tí, ktorí sa nikdy s ničím ťažkým nestretli. A aj tí, ktorí nás majú radi, nikdy nevedia, čo presne potrebujeme, je ťažké vedieť a to aj pri zdravom človeku, čo práve cíti, čo prežíva. No mne už teraz stačí, ak mi trébars niekto napíše len sms, alebo ma pochváli, už vtedy viem, že nie som tomu dotyčnému ľahostajná. A práve vďaka tomuto sa mi začalo trošku dariť. A samozrejme aj kôli sebe. Najprv musíš chcieť ty sama bojovať, byť odhodlaná zvíťaziť nad tým parazitom v hlave. Už nechcem byť trýznená, chcem mať v budúcnosti rodinu, deti a k tomu všetkému potrebujem silu a to znamená papať. Miši, ani ja nemám zrovna najlepšie vzťahy s rodinou, ale existujú iní ľudia, ktorí mi to vynahrádzajú a ty ich máš určite tiež, len ich musíš zbadať :) Tak sa drž, daj mi skoro o sebe vedieť a keď už nie kôli niekomu inému, tak aspoň kôli mne spapaj teraz niečo dobré, niečo čo máš najradšej :o)) Dobre?? Papa..

petka

Miška
ahoj Miška síce ty nepoznáš mňa a ani ja teba ale obe máme rovnaký problém. moje problémy so stravou tu radšej nebudem rozpisovať sama si v tom neviem urobiť poriadok takže by tu asi vznikol ešte väčší chaos. ale tvoje myšlienky na smrť tie ma skôr trápia s tým som sa už vysporiadala. síce mám kopu problémov a život nie je najľahší snažím sa proste smrť to by bolo to najjednoduchšie čo by sa dalo v tejto situácii robiť ale ja VERÍM že raz sa to skončí raz sa to obráti k lepšiemu a budem šťastná. a tak isto aj ty treba jednoducho veriť možno sa ti to teraz zdá ťažké ale dá sa to pretože všetko sa dá ak sa chce. upni sa na to dobré preber si všetky dobré myšlienky ktoré máš v sebe a mysli pozitívne pretože smrťou by sa to aj tak neskončilo..... prepáč ak som ťa týmto otravovala ale možno ti to aspoň trošičku pomohlo mne teda áno a ak by si chcela napíš mi mail môžeme ešte pokecať

Vladulienka

Ahoj Miška,
nepoznám Ťa, ale bojim sa o Teba. Si OK? Určite na Tebe niekomu záleží... Nemáš priateľov, ktorí Ťa podržia?
Ja som tiež vracala, ale pomohli mi. Dala som im prednosť...
Tiež som nechcela žiť, moje problémy súviseli so šéfom-šikanovanie v práci. Odišla som lebo chcem žiť a normálne jesť a normálne existovať a stretávať dobrých ľudí a chodiť na výlety a ďalej študovať a nájsť si práci, kde budú dobrí ľudia. Možno chcem veľa, ale skúsim to!
Prosím, skús chcieť aj Ty!

syma

no, mne tiez doktorka navrhla taketo operacne riesenie, ale v tedy som bola tehotna a odmietla som, vravela ze ak sa zo stitnej zlazy odstrani viac, tak je mozne priberanie, ale ty mas optimalnu vahu, brusko som mala aj ja ale teraz uz pravidelne posilnujem brusne svaly, ja len dufam ze uz so stitnou nebudu problemy, velmi nerada by som sla na operaciu

zuju

syma- Ja mam tiez problem so stitnou zlazou, pred dvoma rokmi mi ju vybrali beriem az 137,5mg L-Tyroxinu neviem ci z toho nepriberam