Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

w

SZ Andrej:
myslim, ze mas pravdu, kresat do dokonalosti by sa to dalo neustale, no niekde zacat treba. prve na com sme sa zhodli bolo, ze poskytneme rady nad zlato a to- ako so sebou pracovat a dostavat sa z toho...no, nejaku tu konturu uz mame vytvorenu, len teraz nam to akosi prekazil moj horsi zdravotny stav a to, ze byby vela pracuju:( ale my, zase, dame hlavy dohromady, pohneme tym a potom by sme sa mohli nejako stretnut, dobre? budeme na tom robit asi tri..oslovila som este jedno dievcatko, ktore ma trpke spomienky na bulimiu a budeme sa snazit zvladnut aj tuto "dimenziu". chceme ist na to, ozaj, prakticky a neomielat stale dookola len to, co tato choroba je, ale hlavne chceme aby bola o tom, ako sa tejto hrozy zbavit...a nasej Zuzicke to urcite, tiez pomoze, uz teraz je velmi sikovna a dari sa jej:) som na nu velmi hrda..:)

bobika

ajojte baby vsetkym vam drzim palce.....ja mam tiez problemy s tymito chorobami a uz ma to fakt serie....viete ked niekto moze zjest hocico a nepriberie fakt to nie je fer...ja uz som zo vsetkeho unavena...baby pomozte

evik

mila adeline!
na tvoju vysku je to veru velmi malo kg! davaj si pozor, este nejake to kg dole a mozu prist neprijemne problemy...aj podla BMI je to uz vyrazna podvaha. prosim ta, bud opatrna!

Miška

vrr
Neviem či tu zajde,lebo sa ma nepitala ako sa tu da dostať,ale takto vyzera,že tu nezajde,ale ja jej to najbližšie ked za nou pôjdem poviem ako sa tu dostať a uvidime čo urobi.