Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

miška

neviem prečo moje meno piše malim ked ja ho mam v sprave napisane velkym pred tym sa mi meno zobrazovalo velkym. čudne

miška

Zuzka
citim sa dobre dopadlo to dobre,myslim že mi pomohla sila bojovať a viera,že ten boj vyhram.Dneska to dopadlo dobre.Moja vaha zastala,trocha sa lepšie stravujem,ale pribrať nechcem.Nohy by som chcela mať ako paličky.V pondelok idem za psychologičkou.Ja som ti odpisala ale sa to posunulo na stranu 40.Ak by si to tam nenašla tak ti napišem,že čo sa tam písala.
Chcela by som vedieť ako sa tebe dari?Si tiež na tom lepšie?.Ja momentalne sa teraz bojim dať dačo do ust.Niekedy si robim zaznam,že čo som jedla,meriam sa každy den a na vahu sa bojim postaviť,lebo sa bojim,že mi ukaže viac.Dakedy mavam take stavy,že by som proste niečo zjedla,ale neviem ,lebo ked citim pach toho jedla tak mi pride zle.Aj stoho sa citim lepšie,že som shudla.Prosim ťa odpiš mi.pa

miška

Všetkym som vam odpísala čo ste mi pisali,dakujem vam že ste mi držali palce.Dole ked posuniete myšou najdete čisla a kliknite na čislo 40 tam su moje odpovede.Včera aj dnes tu vela ludi písalo tak moje odpovede zmyzli,ale su na stranke 40.Dufam,že ste to našli ak nie tak napište ,že to tam nie je a ja vam napíšem ešte raz.

syma

nadin - nemas niekoho blizkeho, kto by ti pomohol a vniesol trosku svetielka do tvojho sveta?
tak sa aspon este nevzdavaj a skus nam blizsie popisat co citis, co ta trapi, alebo co ta stve, ......

bobika

PRE TANIU:ver mi ze aj ja by som nou chcela byt a vobec by ma to nemrzelo ....len ako na to ak na nieco prides daj vediet:)))papa

nadin

ja s tym proste neviem prestat.dakujem,ze mi chcete pomoct,ale ja to asi nedokazem.lutujem ze som s tym zacala,tiez som si myslela ze s tym prestanem,no mylila som sa.

nadin

ahoj som rada ze si napisala.som aj anorexicka aj bulimicka.mavam zachvaty zravosti,alebo nic nezjem.a ty trpis dacim z toho?

w

tania:
prosim, nechci to. to co hovoris je ako keby si kricala, ze chces byt psychicky chora. tu sa uz absolutne nejedna o nieco realisticke. PPP uz su uplne za hranicou. urcite to nechci. kolko mas rokov?

w

nadin:
v klude nam sem napis, vsetci sme ochotni ti poradit ako len budeme vediet. ja som si anorexiou presla pocas piatich rokov a teraz som spat v realnom zivote a je to najuzasnejsie, tak pod bojovat s nami a utekaj z PPP kade lahsie, nestoji to za tolke utrpenie. zivot, aj ked sa nezda, vie byt ozaj krasny....:)