Skúsenosti s Vital Plus Active (SL, CU, CAPS) – Pozor na alergiu a hovory v lekárňach

Príspevok v téme: Skúsenosti s Vital Plus Active (SL, CU, CAPS) – Pozor na alergiu a hovory v lekárňach
medard

Moja skúsenosť s Vital Plus Active (SL, CU, CAPS): Absolvovala som bezplatné vyšetrenie vlasov v lekárni dermo-konzultantkou. Komunikácia bola zo strany konzultantky veľmi agresívna, rýchlo rapotala (čomu bolo kvôli jazykovej bariére ťažké hneď rozumieť) a natlačila mi celú kúru za viac ako 50 eur. Moja skúsenosť s produktmi:

1. Čistiaci šampón SL je jediná dobrá vec z tejto kúry, dobre čistí pokožku hlavy a nespôsobil mi žiadne problémy.
2. Kvapky CU mi spôsobili strašnú alergickú reakciu (kontaktnú dermatitídu) už po prvom použití. Koža na čele a okolo uší ma šialene pálila, musela som to okamžite chladiť ľadom.
3. Kapsuly CAPS mi vyvolali obrovský vlčí hlad a chuť do jedla, musela som ich vysadiť, aby som nepribrala.
Navyše mi neskôr endokrinológ zistil, že môj problém s vypadávaním vlasov bol spôsobený štítnou žľazou (Hashimoto), takže vonkajšie drahé kvapky boli úplne zbytočné. Celú kúru som musela prerušiť. Odporúčam len šampón SL, pred drahými kvapkami a kapsulami dôrazne varujem! Nenechajte sa v lekárňach nahovoriť na celý drahý balík.