Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

siss

caute!! mam 13 rokov meriam 150cm a vazim 34kil asi som anorexicka ale pretoze mi to uz povedali kamaratky ale neviem ake su priznaky.ruky mam strasne chude ale dlhe hanbim sa chodit cez leto s kratkymi rukavmi a vidno mi rebra co mam robit??chcem pribrat aspon aby som mala 40kil poradte mi prosim niaku dietu alebo lieky.chdim aj na gastro-ku doktorke velmi vas prosim vopred dakujem ahoj

syma

som na teba hrda nadin spravila si prvy velky krok k tomu, aby sa to zlepsilo, mas uz niekoho, kto stoji pri tebe, taka dobra kamaratka je na nezaplatenie:)))))))

nadin

caute baby?ako sa mate?ja dost zle ale to nevadí.povedaloa som to jednej svojej kamaraTKE A TA JE STRASNE ZLATA.CHCE MI S TYM POMOCT A TAK.SOM S TOHO NIEKEDY ZUFALA.KEBY SOM BOLA NEVERIACA DAVNO ASI SPACHAM SAMOVRAZDU,ALE NASTASTIE SOM VERIACA.SOM RADA ZE SA S VAMI MOZEM POROZPRAVAT.CAUTE KRASNE PRAZDNINY A VELA STASTIA.

l

To Katarina

Naplň si vždy bruško ovocím a zeleninou až do prasknutia a na iné jedlo ani nepomyslíš...a od ovocia a zeleniny sa až tak nepriberá a vždy sa budeš cítiť najedená...a hlavne sa veľa hýb a veľa sexuj ...:) z tejto príjemnej činnosti sa chudne najviac...Pekný víkend všetkým

zuzka

Miška
Ahoj Miši! To som rada, že to čo sa malo podariť, sa podarilo.
Prepáč, že opäť tak neskoro píšem, len ako som už spomínala, som v poslednom čase stále v práci a to od 9 do 21, takže som plne vyťažená a domov chodím akurát prespávať. Mne sa teraz celkom dobre darí.. Papám každý deň a asi som aj pribrala, vidím to na sebe, no na váhu sa radšej nepostavím, lebo sa bojím, že by ma to vrátilo späť. No tiež ma to trápi, mám obrovskú túžbu schudnúť, no ja sa nechcem vzdať a aj keď to strašne bolí, budem bojovať :o) Miši, skús aj ty bojovať, zameraj sa na nejaký bod, niečo pri čom nebudeš mať čas myslieť na problémy a jedlo, niečo čo ti bude prinášať radosť. To je najlepší liek, zaemstnať hlavu niečim iným ako myšlienkami na jedlo. Ver mi, funguje to :)) Len musíš chcieť, ale ja verím, že sa ti začne dariť :) Zatial sa maj krásne, papa...

katarina

ahojte, prosim aj ked to nie je normalne, poradte mi ako sa vediet ovladat v jedeni a schudnut 6 kg. Aj ked mam 180 cm a vazim 65 kg, som tucna, lebo pred 6 mesiacmi som mala 59 kg a citila som sa skvele.Neviem vsak odolat jedlu, prosim!

vladulienka

Tania,
skús jesť 3x denne- napr. o 8.00, 12.00 a 16.00 (neskôr už NIČ). Ráno napr. ovsené vločky s jablkom a hrozienkami, obed: niečo ľahké (zeleninové rizoto, špagety..zeleninu a mäsom alebo ryžou, večer: jogurt s burizónami alebo celozrný rožok+ syr a šunka. Len neprestávaj úplne jesť, neplánuj to!!! A nejedz sladké, lebo podľa mňa podporuje chuť do jedla...
Čau a drž sa!

vladulienka

Ahojte,
nerozumiem skratke PPP.
Miška, tie paličky namiesto pekných nôh nechci. Vieš čo za prácu majú dennodenne s nami naše nohy? Nosia nás celý život, kade-tade ich vláčime a
ešte sa nimi chceme aj pýšiť...
Takže čaute princezničky a prajem krásne sníčky.

tania

Ahojte!Diky ze ma odhovarate,ale ja fakt nevladzem ist dalej.Mam 17 rokov,chodim na rodicom vysnivanu skolu,ktora ma bavila dovtedy,pokym som nezistila,ze zapadnut mozem len vtedy,ked budem hulit,fetovat...co ja odmietam!Nemam ziadne kamaratky,pretoze som sa prestahovala do ineho mesta a s tymi,ktore som mala som sa pohadala.Teraz nikomu neverim!!!Som sama!!!V skole to bolo zozaciatku fajn(prvy den), ked som sa rozisla s chalanom vsetko sa to zacalo.Nadavaju mi,nikto sa so mnou nerozprava...Toto vsetko zahanam jedenim.Ale neviem ako ho dostat prec,neviem ovladat svoje chute...Stale ma provokuje druhe ja aby som si dala,ved v chladnicke,v skrinke je toho este vela.AKO SA MAM TOHO POCITU VZDAT????????

miška

tania
ked raz do toho upadneš tak to bude trvať kym sa stoho dostaneš.Neskôr budeš lutovať,že si stym začala.Budeš mať vela zdravotnych problemov amôžeš aj zomrieť.Ked raz do toho spadneš tak ťažko stoho vylezieš viem to podla seba.