Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iluzia

...co donutilo mna robit to? Tazka otazka. Nepamatam si, asi som to povazovala za idealne riesenie na boj proti priberaniu. Avsak si spominam, ze som najprv podlahla knihe s titulom "Ako si ovladat telo" a problem bol na svete... Teraz som na tom striedavo ... raz hore a raz dolu ... da sa vobec uplne skoncit? Pretoze som si myslela, ze sa mi to podarilo ... a zrazu, kde nic, tu nic ... a opat v tom lietam. Drzte sa vsetci a radsej nezacinajte. Tazko sa vracia spat.

eliza.

Ahojte iluzia a zoe!
Iluzia,ano robi na kramaroch.A k tomu zvracaniu.Ja sa nemam rada uz 3 roky.Sportujem,citam...ale aj tak musim stale mysliet na jedlo a jest a jest...Ale aj tak vam dakujem!!!Aspon mi povedzte co vas donutilo robit to.

zoe

Eliza,
ak sa mas trosku rada, tak s tym nezacni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viem, zda sa o ako naj riesenie, schdnes, mozes dalej jest...nic tym vsak nevyriesis. Dalej budes v strese (v akom si este nebola) a tiez budes dalej bojovat s vahou. Ja som bola v rovnakej situacii a tiez som si povedala..."len raz". To sa povazujem za racionalneho cloveka, ale bulimia je ... Nechcem tu pouzivat slova, ktore by to aj tak nevystihli. Budem k tebe uprimna, ak chces mat kazde rano kruhy pod ocami, jedlo na mysli aj v spanku, otrasnu plet, vlasy a psychiku, potom nevahaj. Ale ak by som ja mohla vratit tu chvilku ked som prvy krat sla zvracat, vratila by som ju spat! Tak ako nevies prestat jest, nebudes vediet prestat s bulimiou!!! Uprimne, nerob to!
Drz sa aj ostatne baby!

iluzia

ahoj Eliza, dakujem za odpoved, prosim Ta, MUDr. Dimova robi teraz na Kramaroch? A este cosi, nerob, co robis, vazne, preco chces s tym zacat - so zvracanim? Z kratsej cesty je lahsi navrat. Tvoj organizmus sa brani tomu, co je pren zle ... radsej sportuj, alebo citaj, alebo rob kopec inych krasnych veci ... ja s tym bojujem uz rokov s kratsimi prestavkami. Chcem sa znovu skontaktovat s Dimovou, bola som jej pacientka ... dik za odpoved. A drz sa.

eliza

Ahoj iluzia, ja ju poznam pred 3 tyzdnami som bola u nej.Je celkom v pohode.Skoda,ze si ma zobrala ina psychologicka.Mam taky mensi problem.Stale som v strese a ten zahanam jedenim,doslova zranim.Pokusam sa to vzdy vyvratit ale nejde to.A to je ten problem,ako mam presvedcit svoj hnusny organizmus aby zvracal???????Len jedenkrat a viac nebudem,naozaj.Prosim pomozte mi...

ahoj

odpovedam na tvoj mail,vrelo odporucam liecenie na oddeleni v pezinku,je tam kopa odbornikov,bola som tam 3 mesiace,viem o com hovorim.

ada

ppp je skratka pre poruchy prijmu potravy,odporucam sa liecit,v pezinku je na to specialne oddelenie,viem o com pisem,liecla som sa tam 3 mesiace.bojujte vsetci.

nadin

KIKA,
SOM NA TOM ROVNAKO.PRESNE TIE ISTE POCITY.JE TO STRASNE.A NAVYSE JA NEVIEM CI S TYM CHCEM PRESTAT.KOLKO MAS ROKOV?