Bulímia,anorexia

iluzia

...co donutilo mna robit to? Tazka otazka. Nepamatam si, asi som to povazovala za idealne riesenie na boj proti priberaniu. Avsak si spominam, ze som najprv podlahla knihe s titulom "Ako si ovladat telo" a problem bol na svete... Teraz som na tom striedavo ... raz hore a raz dolu ... da sa vobec uplne skoncit? Pretoze som si myslela, ze sa mi to podarilo ... a zrazu, kde nic, tu nic ... a opat v tom lietam. Drzte sa vsetci a radsej nezacinajte. Tazko sa vracia spat.

eliza.

Ahojte iluzia a zoe!
Iluzia,ano robi na kramaroch.A k tomu zvracaniu.Ja sa nemam rada uz 3 roky.Sportujem,citam...ale aj tak musim stale mysliet na jedlo a jest a jest...Ale aj tak vam dakujem!!!Aspon mi povedzte co vas donutilo robit to.

zoe

Eliza,
ak sa mas trosku rada, tak s tym nezacni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viem, zda sa o ako naj riesenie, schdnes, mozes dalej jest...nic tym vsak nevyriesis. Dalej budes v strese (v akom si este nebola) a tiez budes dalej bojovat s vahou. Ja som bola v rovnakej situacii a tiez som si povedala..."len raz". To sa povazujem za racionalneho cloveka, ale bulimia je ... Nechcem tu pouzivat slova, ktore by to aj tak nevystihli. Budem k tebe uprimna, ak chces mat kazde rano kruhy pod ocami, jedlo na mysli aj v spanku, otrasnu plet, vlasy a psychiku, potom nevahaj. Ale ak by som ja mohla vratit tu chvilku ked som prvy krat sla zvracat, vratila by som ju spat! Tak ako nevies prestat jest, nebudes vediet prestat s bulimiou!!! Uprimne, nerob to!
Drz sa aj ostatne baby!

iluzia

ahoj Eliza, dakujem za odpoved, prosim Ta, MUDr. Dimova robi teraz na Kramaroch? A este cosi, nerob, co robis, vazne, preco chces s tym zacat - so zvracanim? Z kratsej cesty je lahsi navrat. Tvoj organizmus sa brani tomu, co je pren zle ... radsej sportuj, alebo citaj, alebo rob kopec inych krasnych veci ... ja s tym bojujem uz rokov s kratsimi prestavkami. Chcem sa znovu skontaktovat s Dimovou, bola som jej pacientka ... dik za odpoved. A drz sa.

eliza

Ahoj iluzia, ja ju poznam pred 3 tyzdnami som bola u nej.Je celkom v pohode.Skoda,ze si ma zobrala ina psychologicka.Mam taky mensi problem.Stale som v strese a ten zahanam jedenim,doslova zranim.Pokusam sa to vzdy vyvratit ale nejde to.A to je ten problem,ako mam presvedcit svoj hnusny organizmus aby zvracal???????Len jedenkrat a viac nebudem,naozaj.Prosim pomozte mi...

ahoj

odpovedam na tvoj mail,vrelo odporucam liecenie na oddeleni v pezinku,je tam kopa odbornikov,bola som tam 3 mesiace,viem o com hovorim.

ada

ppp je skratka pre poruchy prijmu potravy,odporucam sa liecit,v pezinku je na to specialne oddelenie,viem o com pisem,liecla som sa tam 3 mesiace.bojujte vsetci.

nadin

KIKA,
SOM NA TOM ROVNAKO.PRESNE TIE ISTE POCITY.JE TO STRASNE.A NAVYSE JA NEVIEM CI S TYM CHCEM PRESTAT.KOLKO MAS ROKOV?