Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

dadi

Ahojte kočky.aj ja som mala problémy s touto chorobou celých desať rokov.mohla by som otom napísať knihu.baby nikdy to nevzdávajte a musíte sa naučiť:mať radi také aké ste,dokonalosť neexistuje.Viem že je to veľmi ťažké,ale nijaký psychiater alebo psycholog vám nepomôže ked to nebudete chcieť samé.Všetkým vám veľmi držkám palce abyste to dokázali a ja viem že to dokážete.Káždá ste iná ale každá ste v niečom jedinečná.Držkajte sa a ste super.pá.

zoe

Ahojte vseci,
ja som prave v Anglicku a mam bulimiu uz 4 roky. Katastrofa! Tiez to so mnou zacalo tu v Anglicku, par dni po prichode do ridiny som hladovala a potom ked som konecne zistila, ze mozem jest co chcem, aj ked s poznamnkami domacej, som sa zacala prejedat. Inak som bola vzdy stihla no zrazu som pribrala 10 kg a prislo na zufaly krok. Vyvracala som raz to kvantum, co som pojedla a ....dalej uz si viete predstavit. Dodnes trpim bulimiou a niet dna bez zvracania.
V juni sa vraiam domov a chcem sa liecit, no nie som schona najst osobu, organizaciu ci skupinu, ktora by mi pomohla. Musim to spravit pre seba a svoju rodinu. Som nespolocenska, otravna, naladova, neschopna chopit sa sance aj ked pride (myslim tym vstah)a studujem sucastne VS co ma stoji kopu, tych poslednych sil.
Vie mi z vas niekto poradit?
Vsetkym bulimickam aj anorektickam prajem odvahu riesit ichchorobu!!!
Drzte sa!
Zoe

zuzka

SZ Andrej
Ahoj!!
Vopred sa ti veľmi ospravedlňujem, pretože sme ešte nič neposielali, nejak sa mi nedarí v poslednom čase zachytiť w a sama to dobre nevyšpekulujem. A aj ja mám toho teraz veľa ohľadne práce, no veľmi by som chcela tú rubriku, preto sa ti ešte raz ospravedľňujem za to, že to tak trvá..
Prajem pekný víkend, papa..

kika

Ahojte vsetci..No na tejto stranke som prvykrat..a tiaz mam problem s bulimiou..A ja sama neviem ci s ytm prestat alebo nie..Keby som s tym prestala tak sa bojim ze velmi priberiem..ja to njak neviem zastavit,prosim napiste niekto kto ste na tom podobne..

peknyden

zuzka
vdaka za tvoje slova vazne poznam jej rodinu a myslim ze rozmysla ako ty naprosto je to aspon cast toho co nechapem ale citanim tuna niektorych clankov a clankov ktore mi napisu holky ako si aj ty mi pomozu to o trosku viac pochopit a potom jej budem vediet aj trosku viac pomoct a aj rodicom ktory si to na 100% vobec neuvedomuju a vobec nechapu ako sa to mohlo stat az dokedy som im to nezacal pomaly vysvetlovat a preto sa snazim aj im to nejak podat a urcit ako by to mohlo byt lepsie a prave si mi to tu napisala pravu jej podstatu priciny vzniku o ktorej mi aj sem tam vravela ale nejak som sa nad tym nezamyslal az now ak by si mala aj viacero myslienok napis mi prosim ak budes mat cas na moj mail pekny_den@centrum.sk vdaka vopred

zuzka

Miška
Ahojky! Jeej, držím ti päste len ako sa najviac dá, rozhodla si sa správne. Kam ideš do nemocnice?? Ale Miši, nezabudni hlavne, že ani tisícka psychiatrov ti nemôže pomôcť pokiaľ nezačneš sama u seba, oni ťa môžu viesť len správnou cestou, ukázať ti aj iné možnosti, ale ty to musíš chcieť. A verím, že chceš. Už to je od teba veľké víťazstvo nad tým čertom, že si sa dobrovoľne takto rozhodla. Budem na teba myslieť a držať ti päste. Hneď ako prídeš, mi musíš napísať ako sa cítiš, dobre??
Maj sa krásne, drž sa tam a bojuj, si statočná :o)