Bulímia,anorexia

zuzka

peknyden
Ahoj! Je to od teba milé, že sa snažíš pomôcť svojej priateľke, ale žiaľ nechápeš skutočnú podstatu tejto choroby. Neboj nie si sám. Ono skutočný koreň je úplne o niečom inom. Tá nekonečná chudosť je zástierkou o nekonečnú dokonalosť. Je to nenávisť vybudovaná voči sebe akýmsi démonom zabývaným v hlave postihnutého touto poruchou. Ide tu o odmietanie života. U mňa osobne nejde vôbec o mužov, tí sú mi ukradnutí, či sa im budem páčiť, alebo nie, ide mi o pozornosť rodiny, teda išlo, vždy som bola menejcenná a kládla sa na mňa veľká zodpovednosť, čím sa narušil môj vývin v detstve a tá neustála snaha byť zodpovedná a niečo im dokázať ma priviedla až k tejto poruche, nie chalani. Jedlo sa stáva niečim na čo sme sa zamerali, je prostriedkom sebazničenia. Musel by si to zažiť aby si pochopil skutočný význam. Ani väčšina psychiatrov nechápe túto poruchu, takže ti ju nemôžem vysvetliť v pár riadkoch, je to téma na tisícky riadkov.. Ale aj tak je to od teba šlachetné, ďakujeme..

miška

Cavte všetci hlavne Zuzka
Asi tu od zajtra nebudem niekolko tyždnov,lebo idem do nemocnice s Anorexiou.Tak mi prosim vas držte palce aj ja vam držim.Už sa bojim či sa mi dačo nestane.Majte sa všetci krasne.Ahojte

peknyden

Vdaka hlavne holkam susi,dena,jatyon, ale najviac mi pomohla el.vi vdaka este raz a drz palce zatial sa to vyvija dobre nejak tak ako si pisala...

peknyden

Inak ja som ten Jozef_5 co som pisal este davno davno ale zabudol som heslo a dakujem za kopec rad ktore som dostal od vas holky mozem povedat ze mi pomohli a pomahaju to chapat sme opat spolu a uvidime...

peknyden

Ach holky,holky tymto pocinanim iba nicite nas chalanov ktory vam potom ked uz ste v tom nevieme pomoct a tak by sme chceli, prestante s tym hned ak mozte myslite na svojho buduceho ak vam na nom zalezi myslite ze raz budete mat rodinku a pri sebe toho praveho tak bojujte preto. nemusite sa pacit kazdemu chalanovi staci jednemu jedinemu a tomu verte ci nie nezalezi ci si tucna alebo nie, ci mas perfektnu postavu alebo nie, my chalani chceme zenu s ktorou sa bude dat zit cely zivot a nie so super kockou s tou sa da akurat tak uzivat sex a nic viac a vacsina to po case pochopi a prave vo veku kedy sa uz aj chceme zenit si vyberieme prave taku silnesiu nech ma rici aj cici nech je za co chytit a nech ma predpoklady byt matkou. zalezi len na tvojom vnutri aka si a viem ze vy co mate s tymto problem ste super kocky s perfektnym srdieckom lebo aj moja kocka je taka a verte mi nikdy som nemal problem zbalit holku nikdy a ani nemam ale to je pre pubertu a niekolko rokov po nej potom ide uplne o ine veci preto travte cas radsej studiom ako svojou postavou a chalanmi, sak nam v tom veku a aj potom sice idu hlavou iba hormony a co povieme nemyslime tak, tak si tak ani neberte oki drzte sa a pestante s tym cim skor prosim za vsetkych chalanov ktori s tym maju problem kvoli holkam ktore miluju a nevedia im pomoct preditte tomu prosim...

lalala

Tak to je skoda Miska......keby nie ona tak ja neviem kde by som teraz bola....v podstate mi zachranila zivot ....isla som tam prvykrat ale mozno je rozdiel v tom ze ja som sa chcela velmi vyliecit ...neviem co urobila ale bolo to neuveritelne ....je mi luto ze tebe to nepomohlo

miška

Zuzka
Ahoj Zuzka asi sa nepotešiš ked ti povoiem,že som dneska malo jedla,ale včera a aj niekolko dni dozadu som jedla lepšie.Dnes som to nevedela.Ja som sa včera važila na vahe a mam zase menej a teraz sa trochu bojim či neskončim v nemocnici.Na jednej strane už nechcem chudnuť kvoli tvari.Mam ju kostnatu a chudu,spadnutu.Jedine na tvari sa vidim chuda a na nohach tučna.Ja proste tak chcem štihlo vyzerať,ale to,že chudnem ma už začina desiť.Zvlaštne je,že dakedy nepojdem na zachod a dakedy som na zachode 2 krat.Prehanadlo žiadne nepouživam.Ja proste ani nemam chut na jedlo,stači ked sa na jedlo pozriem tak pride na mna velke nechutenstvo.Som rada,že sa ti dari.Mne vtom niečo brani bojovať,lebo sa bojim,že ked začnem jesť tak budem tučna.Stale sledujem vonku na dievčatach nohy a porovnavam ich so svojimi a vždy mam pocit že moje oproti nim su tučne.Nenavidim svoje nohy viackrat som si ich aj kvoli tomu dorezala.Tak sa zatial maj.papa