Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuzka

ayya
Ahoj!! Ak by si teda mohla, ja by som sa potešila, keby si mi povedala bližšie informácie o tej skupine. Ďakujem.

zuju

Ahojte, bola som v pondelok na kontrole v Pezinku, ani som odtial nechcela odist, lekar povedal ze robim pokroky, ale asi skusim v lete este posilnovacku.

ayya

V Bratislave existuje svojpomocna skupina ludi, ktori trpia poruchami prijmu potravy. Stretavaju sa tam zeny a dievcata, ktore maju potrebu si anonymne s niekym, rovnako postihnutym porozpravat. Ak mate zaujem - ohlaste sa mi na mail, poslem vam podrobne info.

lussi

AHOJTE!
Mám 17 rokov a bulímiu približne rok a pol, momentálne mám zväčšené lymfatické uzliny v panvovej oblasti a nízke lymfocyty (čo je v tomto prípade logické).Chcem sa opýtať či to môže mať niečo spoločné s tým že som bulimička.Lekári sa ma pýtali či mám nejakú chorobu no nepovedala som že som bulimička.Poraďte mi prosím.Vopred ĎAKUJEM!!!

nadin

ahoj Zoe,ako sa mas?aj ja som bulimicka,ale aj anorekticka.strasne dobre viem ako sa citis,lebo ja tak isto.drzim ti palce,ked budes mat cas tak mi napis.

emma

Ahojte babenky,
mám 25 rokov a už asi 7 rokov sa trápim s bulímiou.Doteraz som bola v presvedčení že s touto chorobou trpím len "ja",pretože to pokľadám sa svoju veľkú slabosť,ako človeka že sa nedokážem zbaviť tejto choroby.Mám jedno dieťa s ktorým som na MD a to si vyžaduje veľkú dávku energie.A to si viete predstaviť v akom som stave,keď sa mám na 100% starať o svoje dieťa aby mu nič nechýbalo.Som strašne náladová,bez síl a energie a koľkorázy sa mi stalo,že by som celý deň len ležala.Musím sa veľmi premáhať aby som dokázala skrývať túto chorobu ale je to strašné.Manžel mi už vyčíta moju náladovosť a pomaly aj naše manželstvo ide nie moc dobrou cestou.Mám pocit, že nežijem, ale nasilu "prežívam".Je to celé začarovaný kruh.Preto všetkých vám držím palčeky,dokonale všetky chápem....Už ale ani nemám síl to celé riešiť...

zoe

Ahoj Iluzia,
si tu on-line? Chcela som sa ta opytat, vlastne na mnoho veci. Sice som bulimicka uz styri roky, vlatne pat, hroza, ale tu som novacik. Zda sa mi uplne neskutocne, ze nie som sama s tymto problemom. Moju chorobu tajim celych tych pat rokov a myslim, ze prave to mi ubera najviac energie. Moct sa s niekym porozpravat...

zoe

Cauko Eliza,
V mojom pripade to bola urcite samota, vaha... Bola som ank au-pair v jednej rodine a po prvych dnich hladovania prisli tri mesiace dohanania. Nikdy predtym som nezazila, ze by som si nemohla dat na co som mala chut, nikto nestal pred ladnickou a nehovoril mi co je pre mna a co nie, kolko si mozem dat a kedy. Prechadzaju tym asi vsetky baby co sa nastahuju do hostovskej rodiny...a vsetci krutia hlavami, ked sa tie baby vracaju z Anglicka a inych krajin o desat kg tazsie. Takze po roch mesiacoch som pribrala desat kg a bol to otras. Vzdy som mala stihlu postavu, 175cm-54kg, bola som zdrava ako buk, sportovala som, jedla za troch...jednoducho som bola stastna, nic mi nachybalo. No a s tymi desiatimi kg som sa zrazu nemohla riadne zohnut k snurkam... a na tom mojom stihlom tele to bola riadna zmena. Takze na tvoju otazku, co ma k tomu doviedlo, ti poviem, ze ten pocit mat extra desat kg vahy. Ale problem by to nebol, keby som vedela zastavit to jedenie, ale bola som sama, unavena, chcela som si nieco dokazat, ze vydrzim, zarobit si na skolu,...a ine. A tak jedneho krasneho Silvestra, ja sama doma v obrovskej vile nad Londynom, vsade ohnostroj, som sa prejedla tak, ze som MUSELA zvracat. Vravela som si, LEN RAZ, ale to je ako s drogami, alkoholom ci cigaretami. Ten pocit z jedla ma rovnaky priebeh ako z alkoholu a inych drog. Preto je aj ta zavislost rovnaka. Nemotam sa sice po ulici opita, ale sedim sama v izbe... Telo vsak vie co chce a ak to jedlo nemam, chovam sa uplne ako alkoholik bez flasky. A uprimne, ani tie najlepsie uspechy v skole, ani peniaze ani sexi Talian moju bulimiu nevyliecia... Myslim, ze jedine humor mi ostal... :-) Strasne sa chcem liecit, este nemam ziadne kontakty, tak ak niekto vie konkretne cislo na psychologa, e-mail, alebo kontakt na kliniku, dajte mi vediet!
Vsetky sa opatrujte, tak ako len to ide.