Cauko Eliza,
V mojom pripade to bola urcite samota, vaha... Bola som ank au-pair v jednej rodine a po prvych dnich hladovania prisli tri mesiace dohanania. Nikdy predtym som nezazila, ze by som si nemohla dat na co som mala chut, nikto nestal pred ladnickou a nehovoril mi co je pre mna a co nie, kolko si mozem dat a kedy. Prechadzaju tym asi vsetky baby co sa nastahuju do hostovskej rodiny...a vsetci krutia hlavami, ked sa tie baby vracaju z Anglicka a inych krajin o desat kg tazsie. Takze po roch mesiacoch som pribrala desat kg a bol to otras. Vzdy som mala stihlu postavu, 175cm-54kg, bola som zdrava ako buk, sportovala som, jedla za troch...jednoducho som bola stastna, nic mi nachybalo. No a s tymi desiatimi kg som sa zrazu nemohla riadne zohnut k snurkam... a na tom mojom stihlom tele to bola riadna zmena. Takze na tvoju otazku, co ma k tomu doviedlo, ti poviem, ze ten pocit mat extra desat kg vahy. Ale problem by to nebol, keby som vedela zastavit to jedenie, ale bola som sama, unavena, chcela som si nieco dokazat, ze vydrzim, zarobit si na skolu,...a ine. A tak jedneho krasneho Silvestra, ja sama doma v obrovskej vile nad Londynom, vsade ohnostroj, som sa prejedla tak, ze som MUSELA zvracat. Vravela som si, LEN RAZ, ale to je ako s drogami, alkoholom ci cigaretami. Ten pocit z jedla ma rovnaky priebeh ako z alkoholu a inych drog. Preto je aj ta zavislost rovnaka. Nemotam sa sice po ulici opita, ale sedim sama v izbe... Telo vsak vie co chce a ak to jedlo nemam, chovam sa uplne ako alkoholik bez flasky. A uprimne, ani tie najlepsie uspechy v skole, ani peniaze ani sexi Talian moju bulimiu nevyliecia... Myslim, ze jedine humor mi ostal... :-) Strasne sa chcem liecit, este nemam ziadne kontakty, tak ak niekto vie konkretne cislo na psychologa, e-mail, alebo kontakt na kliniku, dajte mi vediet!
Vsetky sa opatrujte, tak ako len to ide.