Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

snazim sa byt normalna, ale v podstate chcem zozrat milion tableteik na chudnutie aby som bola taka chuda ako pred tristvte roka

nadin

aduska,
mozes tak schudnut dost,ale tak to nerob.viem ze je to tazke,ale skus si dat na veceru len jogurt,alebo ovocie.potom uz nebudes vracat len veceru,ale vsetko.ak sa mas aspon trosku rada vyhni sas tomu.

zuju

Baby pomozte, vcera som sa "zrutila" lebo vsetky nohavice su mi tesne, viem ze zdravie je viac ako saty, ale ja nemam silu vyhodit vsetky nohavice ktore mi boli velke a do ktorych sa nezmestim. Pomozte mi, skoda ze ste vsetky tak daleko

ledona

Ahojte, u mna to zacalo narážkami na moju postavu, brarat, dokonca aj profesor. V lete som videla v televízii film o bulimičke a tak som to skúsila aj ja, po 2 týždnoch som zhodila 5 kg. následne na to som opterala dokument o bulimii a vtedy som sa zľakla, tak som s tým prestala. o rok neskôr som sa vrátila z nemocnice a schudla som 2 kg a vtedy sa to opäť prelomilo a odvtedy nedokážem prestať povedala som to aj našim, ale tý to berú na +ahkú váhu, je to ťažké ale držím vám palce ahojte

helo

mam priatelku.ona je bulimička.1 rok sme spolu.po pol roku som to zistila.na začiatku mi to nevadilo/laska je slepá/,ale teraz sa niekedy strašne sa citim,že nemožem pomocť,aby s tym prestalo.mne by nevadilo keby bola tučna,lebo je inač dokonalá.super kočka.a mam ju rad.len ako to vydržim-ten vnutorný boj-co citim.čo mam robiť??bojim sa že bude mať zdravotné problemy

dadi

Ahoj Emka.Viem ako ti je,ako sa cítiš.Aj ja som trpela touto chorobou 10 rokov.Tiež mám 3ročnú dcérku a dá sa povedať že kvoli nej som prestala.Raz som povedla dosť a odvtedy sa držím.I ked priznám niekedy je to ťažké.Emka nikdy to nevzdávaj,bojuj.Ked už nie preseba tak aspoň pre dieťa.Viem,že je to ťažké ale aspoň to skús.Deti sú naše všetko.Nedaj šancu zničiť chorobe svoje šťastie.Viem,že je to začarovaný kruh a je to peklo.Neviem presne čo vyvolalo u teba túto chorobu ale u mna to bola dokonalosť,nie chlapy.Ako dieťa som sa cítila menejcenná a v rodine a v skole na mna kládli velké nároky.Chcela som byť perfektná vo všetkom ale nešlo to.Po niekoľkých rokoch som zistila,že dokonalosť neexistuje.Veľmi bysom si priala aby moja dcérka bola iná.Veľmi bysom bola nešťastná keby moja dcérka trpela a bola nešťastná tak ako ja.Preto si nedaj nadalej ničiť svoj život.Mysli preto len na svoje dieťa,to je najdôležitejšie.Prajem ti veľa šťastia.A ja viem že to dokážeš.držkaj sa.