Bulímia,anorexia

stela321

prosim vas, pomozte mi, som nestastna ako nikdy. mam bulimiu uz 2 roky a hanbim sa to niekomu povedat.Neviem ako prestat. fakt neviem a nevladzem dalej. Na koho sa mam obratit?Prosiiim

ayya

este jeden prispevok: nemozem sa opanovat
sama netrpim na ppp, ale zaujima ma tato choroba, tak si obcas citam vase prispevky.
Ani neviem, ako to napisat, ale z niektorych prispevkov ide na mna strach, obava a az panika, ze si mozete velmi ublizit. Predstavte si, ze by to nebola porucha prijmu potravy, ale ina choroba. Napriklad silny zapal pluc, alebo zlomena noha - iste by ste ihned vyhladali lekara a netajili by ste to pred blizkymi.
Babenky, prosim - hladajte pre seba pomoc - cim skor, tym lepsie.
Drzim vam vsetkym palce.
ayya

ayya

zuzka ...
ak mas zaujem - nalistuj si v tomto fore stranku 11 a uplne hore je odkaz od lenocky, je tam aj tel. cislo na ktorom ti vsetko porozprava ona osobne.
ahoj a drz sa :-)

emma

Ahojte všetky,
dnes som navštívila po dvojtýždňovom bolení zuba zubára.Bulímiu mám ako som už spomínala 7 rokov a čoho sa desím, že sa po mojom úspešnom skrývaní tejto choroby začína prejavovať aj na mojom vonkajšku.Zuby sa mi začali kaziť asi pred pol rokom a odvtedy mám opravené už 4.Je to hrôza, lebo ich mám maximálne citlivé a pri ich umývaní mi krvácajú.K zubárovi som išla s malou dušičkou,či podľa zubov nezistí ako chorobou trpím.Teraz čakám kedy sa mi ozve ďaľší zub.Fakt som z toho hotová.Myslím,že mám zničenú sklovinu na zuboch.Sú strašne citlivé na zimu a teplo.A kto si za to môže? No predsa len ja.... Držím všetkým palčeky...

eliza.

Zase ja, ale zistila som nieco co som, priznam sa, aj chcela,ale ked som sa to dozvedela je mi humus!!!Citala som si prvu stranu a prispevok od mari_2.Nedalo mi a pozrela som sa na jej stranku.Zistila som, ze bulimia nieje len o zvracani, ale aj o nadmernom prejedani, co som doposial, priznam sa, nevedela.Zistila som, ze SOM BULIMICKA. A teraz sa mi chce vracat,ale nemozem.Boze,SOM BULIMICKA!!!!!!!!!!!!Este prednedavnom,resp.este dnes o 18.50 som chcela byt bulimickou a bola som presvedcena o tom, ze budem na to hrda.Ale teraz???Som znechutena sama zo seba!!!UZ VAS CHAPEM!!!Chce sa mi plakat,vracat,kricat...ale neda sa.Je mi zle!Citim hrcu v hrdle,nemozem jest.Ale zajtra,ako sa poznam, to bude znovu tam kde to bolo.Budem jest a jest,nastanu vycitky a s placom si lahnem do postele.A rano zase od znova!!!Preco???

bulimicka32

Od svojich 15 rokov som mala problem s anorexiou a bulimiou.Denne som vracala i 20-25 krat a cely moj zivot bolo jedlo.Teraz mam 32 a tento proces skoncil 7 mesiacov dozadu.Co mi pomohlo? Neuverite, ale homeopatia.Ked homeopat lieci otvorenym srdcom a najde zaplatu na ten vas konkretny problem, ide to.Preslo to z vecera do rana a ja sama som tomu neverila. Ale je dolezita praca na sebe, hlavne po tej duchovnej stranke.Zo zruinovanej agresivnej dievciny sa stala pokojna a vyrovnana zena.Drzim Vam vsetkym palce.

eliza.

Ahojte,
uz dva tyzdne sa len prezieram a neviem prestat, neviem sa prinutit ani k zvracaniu.Co vas donuti zvracat?Na co myslite? Ja si neviem pomoct, ako mam odolat tomu prasivemu jedlu?

zoe

Aduska 18,
prosim ta, ak mas aspon pat minut, precitaj si ason desat prispevkov od nas bulimiciek a snad sa rozhodnes pre lepsie riesenie... Uprimne, myslim ze po dvoch, roch tyzdnoch zvracania a objedana sa dehydrujes a potom naberies aspon tri kg extra. Ani nahodou to neskusaj!!!!!!Napis mi, skusim ti nejako rozumne poradit :-)