Už naozaj nevládzem

Príspevok v téme: Už naozaj nevládzem
marushik

Ahojte,
práve som sa vrátila z wc-ka. Naposledy-včera- keď som "TO" urobila, povedala som si že už nikdy viac!...Už asi 1000-cí krát...
Preklínam deň, keď som to spravila prvý krát. Neviem si už predstaviť aké to je žiť bez neustálych myšlienok na jedlo a na to čo s ním po jedení "musím" urobiť. A vlastne, mnohé z vás ste si asi podobným prešli,alebo ešte prechádzate...
Mám 22 rokov. Bulímia ma trápi už dobré tri roky. Prepadla som jej počas toho ako som mala anorexiu, ktorá sa mi začala v mojich 19 rokoch. Prestala som skoro úplne jesť, aj keď to bolo pre mňa utrpenie,pretože jedlo milujem... ale neznášala som sa, svoj celkový vzhľad(čo sa doteraz nezmenilo:(...práve naopak, čím ďalej, tým viac, sa samej sebe hnusím). Vtedy som na výšku 167 cm mala 52 kíl a to sa mi zdalo priveľa. A tak som to dotiahla na 46. Verte či nie, bolo to jediné obdobie v mojom živote, kedy som sa cítila celkom "pekne" a príťažlivo...avšak, potom som začala brať antikoncepciu kvôli menštruácii, ktorú som nemala viac ako rok a pribrala som na pôvodných 52 kg. Kvôli priberaniu, ktoré neprestávalo, sa u mna postupne vyvinula depresia, až som začala navštevovať psychiatra. Predpísal mi lieky-antidepresíva, z ktorých som pribrala ďalších 8 kíl...Od vtedy je tomu rok a ja mám stále váhu okolo 60-63 kíl, hnusnú bulímiu a hnus zo seba.. Nenávidím sa ako nikdy predtým :( Nikto z blízkych o mojom probléme nevie a ja neviem ako ďalej. Preto som sa odvážila aspoň k tomuto, že sa zdôverím s Vami. Viem, že chcem byť zdravá,nechcem sa už neustále len prežieraŤ, ale moja vôľa je slabá. A chcela by som sa mať konečne rada, aby som mohla viesť plnohodnotný život... Ak by ste mi vedeli poradiť dievčatá, ktoré ste sa z toho dostali, bola by som Vám úprimne vďačná. Takisto ako sa poteším aj slovám Vás kočky, ktoré tým prechádzate teraz...Ďakujem...
--------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy - www.zdravie.sk

petuskapetra

MARUSHIK, prosim ta ozvi sa mi na tento mail : chcela by som sa s tebou o tom porozpravat! aj ja potrebujem pomoc.: na tento mail : petruskapetka@centrum.sk

marushik

Ahojte moje,
som rada ze to tu nejdeme ukoncit..

A ako dnes ja?
No, bola som zase na brigadke, tak som nemala vareny obed, len pecivo a potom banan a slane tycinky...a teraz som sa nedavno dost vela napchala prave preto, ze som sa nenajedla niecoho poriadneho na obed...ach jaj, najhorsie na tom je, ze mam pocit ze som zas pribrala a neviem to zniest, je mi HROZNe :(...

kočky, preco stale priberam :´(?
Ja som neschudla nic uz dobre dva roky...absolutne! stale len naberam a idem sa z toho zblaznit uz...

a myslim na vracanie momentalne..este som ho neuskutocnila, ale neverim si, dievcata, bojim sa ze zlyham...

slizik

ZUZKA kludne si daj chlebik s hocicim dnes si ho zasluzis...uvidis ako ti bude chutit...neboj to pride ze nebudeme nad jedlom tolko rozmyslat...ja na jedlo myslim v jednom kuse...kolko som toho zjedla....co mi to robi v bruchu....jaj....ale verim ze pride aj doba ked mi to bude jedno!!!:D

zuzka1911

Ahojte,

dakujem :)

Baby, ja som isla dnes hned po skuske do prace a este som tu. Dala som si teraz este par marhul ... No ale uz som nejaka hladna a neviem co si mam dat, aby som neurobila nejaku dost velku blbost. Ja mam chut na nejake pecivo :( Ze maslo, syr, mozno nejaka dobra sunka ? A ta moja zelenina ... Co si o tom myslite ? Som uz aj strasne unavena, kedze som nespala skoro vobec. Ach jo, keby som si tak mohla dat barsco a proste nad tym nerozmyslat. Toto je otrasne, nebavi ma to ... Chcem sa proste najest a nepremyslat tolko nad tym. Nebaviiiii ma to uz, je to strasne obmedzujuce. Radsej by som premyslala nad inymi vecami :)

slizik

PETRUSSIK
ak mas velke vycitky pre mastne jedlo tak si ho skus dat na obed a potom ist nieco robit aby si tak nemyslela na to co si spapala ako vecer...neboj zmrzlinka ti bude chutit hlavne nemysli na nic ked ju budes papat len na jej skvelu chut! ja milujem zmrzlinu :DD

slizik

ZUZI!!!
gratulujem ti k spravenej skuske!!!!teraz sa pekne odreaguj ako si pisala a hlavne nieco spapaj...2 jablka je docela malo...ja som dnes mala na ranajky roztej, desiata jogurt, obed sice len polievka s rohlikom ale vecer si budeme s manzelom nieco varit tak sa na to tesim....a ozaj to najdolezitejsie vsetko ostalo pekne tam kde malo aj ked nie je toho az tak vela...ale myslim ze vidno na mne ako mi tento chat pomaha, nie som stale nervozna, hladna a zamracena.....
WASABI
ja viem ze mam super manzelika a velmi ho lubim....

zuzka1911

Ahojte, skúška urobená :) Ešte jedna :( Tá najhoršia ... Ďakujem za podporu baby, ste úžasné !

Inak, ako sa Vám dnes darí ??? Ja som dnes moc toho nezjedla, len 2 jablká. Ale to kvôli skúške, takáto vystresovaná som už dávno nebola. Skoro vôbec som nespala, nedalo sa mi a keď som ráno šoférovala do školy, každá jama, kt. som nabrala mi spôsobovala problémy ... Skoro som si auto ogrcala. Nuž ... Teším sa na večer, dám si niečo dobré a vyspím sa :) A v piatok pôjdem von s kamoškou, trošku sa zabaviť a odreagovať, aby som sa mohla celý víkend učiť :( Nevadí, týždeň to už nejako prežijem ...

Pozdravujem Vás všetky a držím palce :) Dajte vedieť ako sa darí ...

Cmuk

yuka_

ahoj wasabi, mrzi ma, ze som ti nenapisala este vecer. nieco mi do toho voslo, ked ti napisem mail tak popochopis... urcite si nerobim srandu, toho sa neboj... napisem skoro...

wasabi

yuka,
asi to az tak surne nebolo...sedim tu ako tlk..cakam na mail..no lebo ti chcem pomoct...a nic...
ak si si chcela vystrelit...zadarilo sa....