Už naozaj nevládzem

Príspevok v téme: Už naozaj nevládzem
marushik

Ahojte,
práve som sa vrátila z wc-ka. Naposledy-včera- keď som "TO" urobila, povedala som si že už nikdy viac!...Už asi 1000-cí krát...
Preklínam deň, keď som to spravila prvý krát. Neviem si už predstaviť aké to je žiť bez neustálych myšlienok na jedlo a na to čo s ním po jedení "musím" urobiť. A vlastne, mnohé z vás ste si asi podobným prešli,alebo ešte prechádzate...
Mám 22 rokov. Bulímia ma trápi už dobré tri roky. Prepadla som jej počas toho ako som mala anorexiu, ktorá sa mi začala v mojich 19 rokoch. Prestala som skoro úplne jesť, aj keď to bolo pre mňa utrpenie,pretože jedlo milujem... ale neznášala som sa, svoj celkový vzhľad(čo sa doteraz nezmenilo:(...práve naopak, čím ďalej, tým viac, sa samej sebe hnusím). Vtedy som na výšku 167 cm mala 52 kíl a to sa mi zdalo priveľa. A tak som to dotiahla na 46. Verte či nie, bolo to jediné obdobie v mojom živote, kedy som sa cítila celkom "pekne" a príťažlivo...avšak, potom som začala brať antikoncepciu kvôli menštruácii, ktorú som nemala viac ako rok a pribrala som na pôvodných 52 kg. Kvôli priberaniu, ktoré neprestávalo, sa u mna postupne vyvinula depresia, až som začala navštevovať psychiatra. Predpísal mi lieky-antidepresíva, z ktorých som pribrala ďalších 8 kíl...Od vtedy je tomu rok a ja mám stále váhu okolo 60-63 kíl, hnusnú bulímiu a hnus zo seba.. Nenávidím sa ako nikdy predtým :( Nikto z blízkych o mojom probléme nevie a ja neviem ako ďalej. Preto som sa odvážila aspoň k tomuto, že sa zdôverím s Vami. Viem, že chcem byť zdravá,nechcem sa už neustále len prežieraŤ, ale moja vôľa je slabá. A chcela by som sa mať konečne rada, aby som mohla viesť plnohodnotný život... Ak by ste mi vedeli poradiť dievčatá, ktoré ste sa z toho dostali, bola by som Vám úprimne vďačná. Takisto ako sa poteším aj slovám Vás kočky, ktoré tým prechádzate teraz...Ďakujem...
--------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy - www.zdravie.sk

pytam sa

babyyy mame tu slniecko jeej :) hned lepsia nalada...
holky ja to nezvladam, nezvladam to priberanie, tukove vačky vidim uz aj na oku :( viem ze musim pribrat minimalne 10kg a ten fakt ma desi, uz teraz mam urcite 2 nahor a mam jeden nerf za druhym :( ako to zvladate? a ako si mam skusit dat opet nieco TEPLE, ked uz teraz pocitujem ako prechodom cez dvere idem urvat aj tu zarubnu? :(

zuzka1911

Ako sa Vam dnes dari ?
No mne uzasne zatial, dobra naladicka, vsetko fici ako ma :) Rano kavicka, caj, kasa s medom, potom s kamoskou kavicka, teraz obed - sushi :) Taaaaak som si pochutila ako nikdy :) Vzdy si ho radsej nekupim, dnes som si povedala, ze ved mam naň vzdy strasnu chut, dam si ho. A dala som si :) Ked pridem domov z prace, este si dam nejaky dobry salatik ... No parada, nie ?

yuka_

prisli mi, skoda, ze si nenapisala viac o sebe. prisiel len jeden teda, taky kratsi... odpisem cim skor sa mi bude dat.

zuzka1911

Dobre rano :)
Ja vas, baby, len chcem hned takto zrana pozdravit a povedat, ze dnes nadherne svieti slniecko, bude uzasny den ! Na ten vcerajsi zabudneme a dnes vsetko pekne znova :)
Take male povzbudenie a tesim sa na prispevky, ze ako sa vam dari. Ja pijem teraz cajik a kavicku a cca o pol hodku az hodku si dam ranajky. Dam vediet. Cmuk a papa.

wasabi

yuka..
dosli ti moje maily???
mne z toho sibe...zakazdym ked dam odoslat...vyskoci mi ze sa mam prihlasit...a ked tak spravim..je vsetko fuc...a tooolko som ti toho napisala...
som totalka vystavena..vidim len postel..napriek tomu sa snazim...a prd z toho...:(((
dnesny den je fakt na prd..........

marushik

Dievcata, vy ste neuveritelne :)

ste mi takou oporou, aku som ani necakala, fakticky! Normalne som sa teraz usmiala, akokeby som zase videla nejake to svetielko nadeje..teda nie akokeby, ale ho aj vidim.

Wasabi, chcem bojovat! A budem, ako kvoli sebe tak kvoli Vam. A nech Ta nic nemrzi moja, dobre? Aj tak pre mna robis viac ako dost ;)

Zuzik, dakujem Ti, ze mi tiez tak veris. A aj viem ze vsetko co pises je pravda a treba sa premahat az to napokon bude fajn, idem proste dalej a hotovo. A myslim ze mi pomohli aj tie objatia ;)

anjeliky, ste jednoducho na nezaplatenie...:-*

zuzka1911

Zlaticka,

rada by som to tu dnes este sledovala a podporila kazdu z vas, hlavne teba Marushik moj, no ja uz nevladzem, idem si lahnut. Zajtra si to vsetko precitam a odpisem. Takze pa, dobru noc, hlavu hore !!! Bozkavam :)

wasabi

Marushik...
nevadi moja...
vies co je najhlavnejsie...no ze stale mas silu a chces bojovat...no boooze...stalo sa...vobec nie je lahke sa dostat z drapov tej mrchy...mozno sa to stane aj viac krat...dolezite je nehadzat flintu do zita...a stale..zas a znova bojovat...
mrzi ma ze som tu nebola..mozno keby som ti napisala par riadkov ...mozno by sa tak nestalo...ale nevadi..holka..ideme dalej...ok???
drzkaaaam :))))