Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka

hindrina

toto by malo byť ono, ak sa nemýlim www.dojceniebezbolesti.sk už si pozri sama, že ktorý z tých balíčkov by ti bol tak najlepší, lebo v každom nájdeš aj rovnaké ale aj rozličné produkty, to už podľa toho, čo by si vedela lepšie využiť ;)

anetta1000

Cenovo sa to oplatí, lepšie kúpiš rovno ten balíček. Ale zase potom je otázka ešte, že či sa to oplatí z toho hľadiska, či všetky tie produkty aj využiješ.

valinka

Natrafila som aj na také balíčky, že tam je viacero produktov na takéto problémy. Kupovali ste niečo takéto? Oplatí sa to cenovo lepšie ako kupovať po jednom?

duma

Danecc no ved presne, v tom je to caro, ako to ja volam, ze sa da takto nakupovat. A ono uz je fakt taka doba teraz, ze vies vsetko objednat. Tak aj napriklad mamicky ked su doma s babatkami malinkymi, tak sa proste neda len tak, ze sa vyberu hocikedy niekam do obchodu. Tak lepsie aj im je takto isto nakupovat online.

fantomka

Mihalik12 nie nie, nemusis nic viacej, uz toto si vela pre mna spravil. Rozumiem, ze to nie su prave muzske zalezitosti a moze byt aj divne sa o tom bavit. Pozrela som si tu prispevky aj starsie a niektore baby pisali, ze tiez maju s tym skusenosti, takze v pohode :)

masajasa

To mas istotu, ze ked objednavas takto priamo od nich, ze ti pride to co ma a vtedy ked ma. Ine je, keby si objednala cez nejaky eshop nejakej lekarne. To ide tym padom cez dalsich ludi a moze to trvat dlhsie.

Ninuliatko

co som objednavala este vlani tak to som jeden den objednala a o dva dni mi rano prisla sms od kuriera, ze mi bude dorucena zasielka. neviem, ci si uz objednala alebo nie, ale ak dnes objednas, tak si myslim, ze v piatok by ti to malo prist :)

Dominikee

ako dlho trvá asi to dodanie? že keby objednám dnes alebo zajtra, tak do konca týždňa mi to stihne prísť? dá sa to nejak zistiť dopredu?