Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Viem, ze su aj tie kremy aj balzamy aj maste, gely kadeco. Ale ked mam pravdu povedat, tak mi to nejak nenapadlo, ze by sa to mohlo aj kombinovat spolu. To tiez ale bude nejak, ze co s cim sa moze, ci?
- ono by sa mali dávať tie náplasti minimálne dvakrát za deň, aby to malo efekt. - ale akože kľudne môžeš aj častejšie, ak máš takú potrebu, že to proste cítiš, že sa ti žiada viacej. - alebo vyskúšaj kombinovať s nejakým krémom alebo balzamom. -
dominikee aj tam bolo pisane, ze kolkorat denne sa mozu tie naplasti pouzivat? lebo pri tych kremoch a geloch to stanovene nejak tusim nie je. tak reku ci je to podobne aj pri tomto.
tak to je v pohode si myslím, však to zas nie je tak dlho, že by si potrebovala hneď niekam utekať von, to je taký čas, že sa to dá v kľude počkať aj doma :)
takto som to našla uvedené ohľadne náplastí, že ako dlho ich treba mať na prsníku: V ideálnom prípade 30 minút, minimálne však 10 minút, maximálne jednu hodinu. to je priamo z toho letáku asi alebo neviem, našla som na ich webe, takže tohto sa dá držať.
Ono to je aj uvedene na tom baleni alebo si to vies aj najst, ked si pohladas na nete pribalovy letak k tomu, alebo nejaky ten popis. Ak si dobre pamatam, tak by to malo byt nejak okolo pol hodinky asi. Ale tak neda sa to asi nejak skatulkovat, ze to bude u kazdej zienky rovnako.
to asi ako dlho trva, kym sa teda ten gel z naplaste vstrebe? a dalsia otazka mi napada, ze kolkokrat za den sa dava ta naplast?
// pravdaze, to kludne mozes, vsak ono na jednej strane naplasti je ten hojivy gel, takze ked si ju aplikujes, tak sa mozes normalne obliect a fungovat. potom ked sa gel vstrebe, tak si len zlozis naplast a vec je vybavena :)
Ahojte, chcem sa opýtať na tie náplaste. Keď sa dá teda tá náplasť na prsník, tak môže sa potom normálne dať podprsenka, obliecť sa a vybehnúť aj von? Či keď si ju priložím, tak by sa to malo luftovať?
Vsak isla som si pozriet len tie ceny a nejak som sa pozabudla a zacitala sa, som si pozerala tie clanky kadejake, co tam maju, ma to prekvapilo, ze aj taketo veci som tam nasla.