Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Ahojte baby, mozu byt take bolesti na prsiach, alebo teda v prsiach sposobene aj nejakym zlym sposobom kojenia alebo tak? Mna toto netrapi momentalne, ale kamaratka ma takyto problem a ona je tak tvrdohlava, ze to nebude riesit ani za svet a len sa stazuje.
annninka mohla by si napisat aj ze v com boli take hlavne rozdiely medzi jednotlivymi znackami? ja to vyskusane nemam a neviem, ze v com sa to moze lisit.
sirmia to si pouzivala vsetko tej istej znacky? reku ci nie je problem, keby sa kombinovalo jedno take a druhe onake.
Amalias presne toto sme tu nedavno riesili, ze ci sa to moze kombinovat, ci to nie je zbytocne alebo tak. Tak dobre, ze to tu spominas. Dokonca sa to teda odporuca podla toho, ako si to pisala :)
Pytala som sa na to aj jednej laktacnej poradkyne na fb a tiez hovorila, ze ked su tie problemy take horsie a nechce to prejst a velmi to boli, tak ze vtedy je lepsie dat si tu naplast. Vsak ono je to na nejaku pol hodku, aj tuto co mi baby hovorili. A potom udrziavat tie bradavky vlhke, nenechat ich proste uplne vyschnut, lebo by zase popukali a boli sme tam, kde nechceme. A na toto vlastne potom pouzivat ten balzam. Alebo teda co ktorej najlepsie vyhovuje.
Annninka to je v pohode, vsak ja by som si uz pozrela pri kazdom jednom to zlozenie, vsak to zase nie je tolko roboty s tym. Stacil mi len ten nazov, aby som sa vedela k tomu dostat.
podla mna najlepsia vec tieto naplasti. mne pomohli dokonca viacej ako krem. teda zase aby som nepisala nejake zavadzajuce info. jasne, ze aj krem pomaha. ale pri tych naplastiach som to tak citila, ako keby mi vytiahli ten zapal a potom krem som na doliecenie pouzivala. nejak takto by som to v skratke asi zhrnula.
mne minule vyskocila reklama na nejake naplasti, nie tieto kremiky, co spominate. s tym mate skusenost? pouzivala ste aj toto niektora?
Tuto nizsie som spominala jednu znacku, ktora mne akoze velmi zapasovala. Maju aj takyto prirodny produkt jeden, tusim je to balzam alebo krem. Jedno z tychto dvoch nazvov. Mne sa to vecne pletie.
Ahojte, vedeli by ste mi poradit aj nejaky balzam na bradavky s cisto prirodnym zlozenim? Tym prirodnym myslim akoze veganske, bez nejakych zivocisnych zloziek :)