Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Lojniss a kolkokrat za den sa dava ta naplast? Ci akoze len raz?
Podľa mňa sú oboje dobré. To už je potom skôr o tom, že ktorej maminke čo lepšie vyhovuje. Mastičku si natrieš a si myslím, že potom si tie prsia musíš tak vetrať. Vieš, že aby sa ti to neoprelo hneď o tričko alebo o podprsenku. A tie náplaste si nalepíš a môžeš sa sa obliecť. Ale to si len tak myslím, nemám to vyskúšané.
a ked porovnate tie masticky a naplaste, tak co je podla vas lepsie?
amalias ale kdeze cely den, to by nebolo dobre, lebo predsa len to je take vlhke od toho gelu, co to obsahuje, tak by to nerobilo asi dobrotu, keby to mas cely den na prsniku. tak zo pol hodinku je idealne. ono sa pise, ze aspon desat minut a najviac hodinu. cize ta pol hodka je taka optimalna a idealna.
Masajasa teraz neviem, že či je to náhoda iba alebo je fakt taký obľúbenejší, že ho používa dosť ľudí, keď sme obe ten istý spomenuli. Ale tak to sú vlastne nepodstatné veci toto, dôležitejšie je to, že funguje a pomáha :)
No vidis, ja som bola taka nadsena z toho, ze mi nieco zabralo a akoze fakt pomohlo, ze som aj zabudla poriadne odpisat, ked som tu bola. Toto co mi doniesla, tak to je Multi-Mam. Ked miniem toto balenie, tak hned kupujem dalsie, tak sa mi to lubi. Ono to sposobilo vlastne tak jedno s druhym. Ja som prikladala, myslela som, ze spravne, kedze babatko sa napapalo zakazdym a pekne pribera, tak som si nemyslela, ze robim nieco zle. Ale aj v tomto ma usmernila.
mna zaujima ta laktacna, ze co ti poradila ohladne tych bradaviek. ci to mas sposobene nespravnym prikladanim alebo ma babatko nejak problem sa prisat alebo je v tom nieco ine?
Masajasa tak to som rada, že moja rada s poradkyňou pomohla. A čo ti doniesla? Akože myslím, že aká je to značka, lebo čo som si všimla, tak je toho teraz celkom dosť na výber.
Lojniss tie naplaste co spominas, to ma celkom zaujalo. To si vlastne nalepis na prsnik, aby sa prekryla ta ubolena bradavka tipujem. A ako dlho to tam mas potom? Normalne, ze cely den?
Dievcata, tak bola u nas doma laktacna. Na velmi milu pani sa mi podarilo natrafit. Do telefonu som jej hovorila, ze co a ako a bola taka zlata, ze rovno mi doniesla presne toto, co spominate. Taky balzam to je ako keby, ani nie priamo, ze krem. Ale ozaj fajne to je. To uz na dalsi den som citila taku ulavu.