Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Tak pokiaľ ten prsník bolí, že sú tam aj nejaké iné problémy, tak to by ešte mohlo byť. Ale keď ide o takéto ranky a ragady spôsobené dojčením, tak tam to veľa asi nepomôže. To skôr tie náplaste alebo mastičky. To už podľa toho, čo komu lepšie pasuje alebo aká je miera poranenia. Čo som čítala, tak keď je to v takom väčšom rozsahu, že už by tam bol aj nejaký zápal alebo také niečo, tak konkrétne náplaste Multi-Mam, že sú na toto veľmi dobré, že za krátky čas vedia dosť uľaviť a pomôcť.
tak podla mna, ked su bradavky poskodene a bolave skrz dojcenie, tak tam je zbytocne sa sustredit na nejake ine organy. tym, ze sa zameriam na pecen sa mi asi same od seba nezacnu liecit tie ranky. na to je lepsie pouzit nejaku masticku alebo nieco obdobne.
pri liečení venujte pozornosť tomuto:1,žalúdok
2,Pečeň
3,vaječníky
v tejto dobe si myslim, ze su taketo naplaste velmi v oblube a aj na nete je ohladom nich vela reklam. len povedala by som, ze je ich uz tolko, ze je problem si proste vybrat
To sa dost cudujem, ze si o naplastiach este nepocula. Viem, ze kedysi to moc neficalo, to skor len tie masticky. Ale teraz ako sledujem, tak ich viacej tak vidam, aj kamosky co mam, co maju male deticky, tak viem, ze si ich zvykli kupovat.
Dariniatko a aký máš presne problém? Možno aj podľa toho by bolo dobré vybrať. Tie náplaste majú taký rýchlejší nástup účinku by som povedala. Ale aj mastičky a géliky sú fajn, možno si nemala len taký, čo by ti zapasoval.
Baby takto hromadne odpisem, nebudem ziadnu oznacovat. Tieto naplaste aj masticky, co som ja spominala, ze mam info aj od laktacnej, tak to je Multi-Mam. Ked si date vyhladat ich stranku, tak tam je to aj vsetko pekne rozpisane. Ona mi hovorila, ze tieto ich produkty patria medzi take tie top, dobre a rychlo zaberaju.
jooj bola by som vam moc povdacna ak by ste mi poradili nieco na tento problem. ja som si kupila jeden gelik, ale ako neviem, nejak mi proste nezabera, tak ak mate nieco overene, aj keby to boli naplaste, tak by som vam bola moc povdacna
Amalias to o nejakych konkretnych naplatiach a mastickach ste sa bavili alebo len tak vseobecne? Reku ci pri kazdom to tak funguje. Ale pravdupovediac som o tych naplastiach doteraz ani nepocula.
myslim si, ze kludne, staci ak si babatko nespravne priklada a problem je na svete, no vseobecne pri kojeni podla mna plati, ze o prsia a zvlast o bradavky, by sa mala zena viacej starat, kedze su tak povediac dost namahane