Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Toto čo ti spomenula Annninka je veľmi fajn. Akože jedna z najlepších ak nie najlepšia, čo mám odskúšané.
Marcka to uplne chapem, ze chces na prvy raz dobre kupit. Vsak ono je teraz uz tolko znaciek, druhov a moznosti, ze keby mas vsetko poskusat, tak to by bolo na pekne dlho. Skus si pozriet Multi-Mam, to je to o com tu bola rec. Maju aj viacero produktov, to uz neviem, ze co by si skor uprednostnila.
tak vyslovene to nie je take, ze by sme planovali, ale ak sa nieco pritrafi, tak sa tomu nebranime :) jaj tak, ja som myslela, ze ono taketo problemy zvyknu byvat len pri tych zaciatkom s kojenim, ze to je take tazsie obdobie, ked je vsetko nove a treba sa aj tomu kojeniu nejak priucit.
Naty a to nejaké konkrétne mastičky a náplaste máte na mysli, čo ste ich spomínali s babami? Reku keby ste mohli spomenúť, ktoré sú také fajné. Rada by som na prvý raz kúpila dobre.
Lojniss jasne jasne, chapem tomu. Takze je tam stanovene to minimalne pouzitie.
Plánujete aj bábätko? Tak to je akože fajn, že si takto dopredu pozeráš aj takéto veci, potom budeš aspoň pripravená a budeš mať taký lepší prehľad, než keby si na poslednú chvíľu zháňala nejaké informácie. Môže sa stať, že aj pri správnom prikladaní sa niečo takéto vyskytne. Lebo ty síce môžeš dieťatko pekne priložiť, ale dajme tomu, že mu pôjdu zúbky a začne viacej okusávať alebo silnejšie sať, naťahovať a podobne, tak potom sa môže pritrafiť aj nejaké poranenie.
cize ono aj ked sa babatko spravne priklada, tak mozu vzniknut taketo poranenia? moc sa v takejto problematike neorientujem a ma to celkom zaujalo, tak rada si rozsirim obzory aj v takejto oblasti. vsak ono sa to koniec koncov moze raz zist :)
amalias na odporucani sa pise, ze aspon dvakrat za den. to je to minimum, aby dobre bolo. ale ak mas pocit, ze mas tie bradavky nejak extra bolave a podobne, tak mozes aj castejsie si davat tie naplaste. tak by som povedala, ze podla potreby. ale teda, aby to malo nejaky efekt, tak minimalne dvakrat.
takze najlepsie si to asi vyskusat a potom sa rozhodnut. este mi napadlo, ze sa moze sucasne pouzivat nejaka z tych masticiek s tymi naplastami. akoze nemyslim zase, ze uplne naraz, ze si dam jedno aj druhe, ale pocas dna na striedacku.
To uz tazko povedat. Uvidime casom, ze ci budu este nejake skusenosti s nim :) Ale akoze mne sa velmi lubi, pretoze fakt pomaha. A pomaha tak, ze netreba tyzden cakat na nejake vysledky, ale uz na druhy den to je citelne lepsie aj na pohlad aj na dotyk.