Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Masajasa veď jasné, lepšie je sa preto opýtať na to ako len skúšať do nemoty. Už som sa jej dávnejšie pýtala, len som sa sem nedostala ti napísať. Ale myslela som na teba, neboj. Že to je Multi-Mam, ja to nepoznám, nemám s tým skúsenosť, ale tebe to bude možno niečo hovoriť. Segra povedala, že u nich medzi mamičkami to je dosť populárne. Tak vyskúšaj pozrieť, keď tak.
Masajasa mi tak napadlo, či si skúšala kontaktovať aj nejakú laktačnú poradkyňu. Tá by možno tiež vedela ohľadne aj tohto niečo poradiť. Však koniec koncov je to náplň jej práce si myslím.
Ja mam odskusane tie naplaste a aj masticky a mne viacej pasovali tie naplaste musim povedat. Ale tak to asi si musi kazda poskusat, co jej bude viacej vyhovovat. Naplaste boli tak fajn, ze aj ked som vsak mala podprsenku, tak mi to tam pekne sadlo a nic sa o nic nesuchalo.
ja som praveze toho uz viacero poskusala. aj kadejake tie babske rady, ale ked aj nieco zabralo a pomohlo, tak to bolo len tak na chvilku a potom sa problemy zas vratili. takze ak by ste mali este nejake dalsie napady, co by vedelo pomoct, rada uvitam kazdu radu. lebo ak to bude aj nadalej pretrvavat, tak budem nutena s dojcenim skoncit a to by som nerada.
Masajasa no veď jasné, lepšie sa takto popýtať na to. Vieš čo, mala by som s ňou byť zajtra, tak dúfam na to nezabudnem a pozisťujem ti nejaké tie info :)
Masajasa no moja, to mi je ľúto, že to máš takto. Hádam sa ti podarí to nejak vyriešiť a nájsť niečo, čo by ti pomohlo. Ono je fakt naj poskúšať.
annninka ja som pocula, ze su rozne masticky na taketo problemy aj o tych naplastiach som pocula. ale nema mi kto povedat z vlastnej skusenosti, tak som sa skusila tuto aj opytat. lebo zase skusat jednu za druhou mi pride nielen teda casovo ale financne narocne.
kiky1viky akoze mam ich take ocucane, ako si to napisala, ale nemam ich krvave alebo take dohryzene, to nie. len proste ta bolest. to je neprijemne aj ked sa mi tricko otrie, tak stale nosim podprsenku aj na spanie, aby som aspon takto tomu predisla.
Mne spomínala sestra, že ona používala aj nejaké náplaste na bradavky, keď mala takéto problémy pri kojení. Skúsim sa jej na to opýtať, čo to bolo zač.
Masajasa a len ťa bolia, či ich máš aj tvrdé alebo nejaké poškodené? Lebo detičky zvyknú aj len tak ocucávať, alebo keď sa zle prisajú, tak môžu aj nejak poškodiť. No to asi nie je správne zvolené slovo, ale hádam si ma pochopila, že ako som to myslela.