Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Vilka tak keď hovoríš, že už na druhý deň vlastne to bolo lepšie, tak myslím, že by ti mohli náplaste pomôcť k zahojeniu a vyliečeniu. Dávaš si aj niečo iné okrem toho ešte? Že na bolesť a tak?
Ved prave, ze tie babske rady, tak to nepomaha vobec :(... akoze prikladanie kapustovych listov a podobne, tak to neviem, ako by mi malo pomoct s tym, aby ma prsnik prestal boliet... kupila som si tie naplaste teda, ked sme mi aj viacere pisali, ze tie su fajn :)... a mozem povedat, ze den, dva a ozaj to bolo lepsie... volala som aj s lekarom a ze nech to teda vyskusam a ze ak by to ani potom nepolavilo, tak nech pridem... ale myslim, ze to nebude nutne :)...
vilka jasne, kludne si kup tie, co boli na foto, tie su ozaj dobre, co som aj recenzie na ne citala, tak len si zienky pochvaluju.
tie babske rady si myslim, ze za vela nestoja. to je skor len tak na oblbnutie seba, ze robim nieco pre to, aby mi bolo lepsie. ale si ozaj chcem pomoct, tak treba stavit na taketo kozmeticke zalezitosti, alebo ako by som ich klasifikovala.
Davala som si taku masticku, co mi dala kamoska, ze sa jej zvysila... ale akoze nemam pocit, ze by mi to nejak pomahalo :( ... neviem ani co to je za znacku, nieco take pre mna nezname :/ .... skusila by som tie naplaste asi teda... to su tie, co tu boli pridane aj na foto? ...
Vilka aj používaš na bradavky, aby sa ti preliečili? Kamoška si takto prikladala kapustové listy a kadejaké tie babské rady skúšala, ale nezabralo jej nič poriadne, až potom keď si dala povedať a kúpila si niečo poriadne na to.
Pokiaľ už bolí celý prsník, tak by som hádam aj k lekárovi zbehla. Aby si tam nemala náhodou nejaký zápal. Môže to byť nebezpečné. Ak sa ti nedá hneď ísť, tak skús tie náplaste. Oni sú také silnejšie a skorej vedia vyliečiť. Hádam by ti to pomohlo nejak uľaviť.
Moze byt, ze z takeho povrchove poranenie bradavky ma mohol zacat boliet aj cely prsnik? :( ... poranenie vzniklo pri kojeni, nie je to nejaky uraz alebo co....
Rastlinocka ono je to vlastne taká ako keby textília a na nej je ten liečivý a hojivý gélik. To si rozbalíš, priložíš na bradavku a necháš tak. Ako že by sa to lepilo nejak, to nie, len sa to vlastne takto priloží a tým, že je tam ten gél, tak ti to drží. Môžeš si dať kľudne na to podprsenku a obliecť sa. Po pár minútach by sa to všetko malo pekne vstrebať a len si dáš dolu tú textíliu a hotovo.
Tak treba hladiet aj na to, ze aky je povod tej bolesti a podla toho hladat riesenie :)