Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Tak to je fakt rychle dodanie. A plati sa ako? Dopredu ci aj potom kurierovi sa da?
a co obsahuju? akoze uplne nejake rozdielne produkty? ale stale od tej istej znacky, nie?
tak ono z kazdeho jedneho toho balicka by si vyuzila vsetko si myslim. ved su to uzitocne veci pre novopecene maminy :)
pozrela som si a je tam z coho vybrat. som aj chvilu rozmyslala, ze ktory ten balicek by bol asi taky naj. nakoniec som vybrala ten, co su aj naplaste aj balzam a aj gelik na zubky. vsak to sa zide isto casom.
Čo sa týka tých balíčkov, tak to už sú také predvolené, vyskladané. Že si len zvolíš jeden z nich. Keď je to takto ako balíček, tak sa to cenovo lepšie oplatí ako kupovať tie produkty po jednom. A čo sa týka dodania, tak dva dni. V pondelok objednáš, v stredu ti volá kuriér.
Naty a ako dlho ste cakali na balicek? Ake je tam dodanie?
aj sa da vyskladat nejak ten balicek, ci to su predvolene?
My sme robievali s kamarátkami, čo máme detičky v podobnom veku takú hromadnú objednávku z dojceniebezbolesti.sk. Akože poštovné sa tak či tak neplatí, ale aspoň nemusel kuriér behať s viacerými balíčkami a doniesol nám to naraz a my sme si už rozdelili.
dievcata a odkial zvyknete objednavat tie naplaste? ci skor ich kupujete nejake lekarni alebo drogerii?
Tak ono keď kojíš, tam nie je moc na možností, že čo si môžeš dať od bolesti. Ale keď sa používajú podľa odporúčaní tie náplaste, tak to vie dosť rýchlo zaúčinkovať a uľaviť.