Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
Zdencha to je na tebe, co si vyberies. Klasicky je na vyber platba bankovym prevodom, platba online a da sa aj na dobierku. Ja zvyknem tak, ze ked eshop nepoznam, tak najskor dam dobierku, ale tuto baby pisali, ze maju dobre skusenosti, tak som rovno zaplatila dopredu. Nech potom uz nemusim saskovat s peniazmi, ked pride kurier. Vsak jemu je to tiez isto lepsie, ked len odovzda zasielku.
Tak to je fakt rychle dodanie. A plati sa ako? Dopredu ci aj potom kurierovi sa da?
a co obsahuju? akoze uplne nejake rozdielne produkty? ale stale od tej istej znacky, nie?
tak ono z kazdeho jedneho toho balicka by si vyuzila vsetko si myslim. ved su to uzitocne veci pre novopecene maminy :)
pozrela som si a je tam z coho vybrat. som aj chvilu rozmyslala, ze ktory ten balicek by bol asi taky naj. nakoniec som vybrala ten, co su aj naplaste aj balzam a aj gelik na zubky. vsak to sa zide isto casom.
Čo sa týka tých balíčkov, tak to už sú také predvolené, vyskladané. Že si len zvolíš jeden z nich. Keď je to takto ako balíček, tak sa to cenovo lepšie oplatí ako kupovať tie produkty po jednom. A čo sa týka dodania, tak dva dni. V pondelok objednáš, v stredu ti volá kuriér.
Naty a ako dlho ste cakali na balicek? Ake je tam dodanie?
aj sa da vyskladat nejak ten balicek, ci to su predvolene?
My sme robievali s kamarátkami, čo máme detičky v podobnom veku takú hromadnú objednávku z dojceniebezbolesti.sk. Akože poštovné sa tak či tak neplatí, ale aspoň nemusel kuriér behať s viacerými balíčkami a doniesol nám to naraz a my sme si už rozdelili.
dievcata a odkial zvyknete objednavat tie naplaste? ci skor ich kupujete nejake lekarni alebo drogerii?