Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka

vilka214

Duma nemam ten pocit, ono sa dost rychlo vstrebava ta kozmetika. Aspon teda Multi-Mam, pri inej to bude mozno inak, to neviem. Ono sa to pomerne rychlo vsiakne a lepive to teda nie je, nemam ten pocit. Ale tak ked si natries prsia, tak nebudes si hned na to davat oblecenie, nech to aj trochu dycha a je na vzduchu a tiez nebudes ani hned kojit, ked si ich takto osetris.

duma

Neostavaju tie prsia potom nejake mastne alebo lepkave z tych masticiek a gelov a kremov kadejakych, ked hovorite, ze to netreba umyvat?

klaksima

nemusi sa umyvat? tak to je aka parada, to aspon o skutocnost menej, ktoru treba drzat v hlave :D a to len tie naplasti tak funguju, ze potom sa netreba oplachnut alebo aj kremiky su take?

agnessca

na naplasti je vrstva gelu, ktory si vlastne prilozis na ranku. gel je prirodny, cize je neskodny a bezpeceny aj v tom pripade, ak by ho dietatko olizalo, spapalo. cize si nemusis ani prska umyvat pred kojenim.

valaja

- nemyslela som aplikáciu, to predpokladám, že sa dá proste na poranenú bradavku. skôr ma zaujímalo, že čo je na tom také zázračné, že to funguje, že čo to obsahuje a tak. -

samithia

kvetulaaa niektore produkty su tam rovnake a niektore sa obmienaju. tusim je v kazdom balicku zaklad krabicka tych spominanych naplasti. tie su asi dost v oblube si myslim, ked sa aj pise, ze rychlo ucinkuju. a potom teda vyberas balicek asi podla tych ostatnych produktov, ze ktore by ti najviac pasovali a ktore by si najlepsie vedela vyuzit.

jozefinana

Valaja akoze myslis, ze aky maju ucinok, pri akych problemov sa pouzivaju, ci ako sa aplikuju. Lebo neviem presne, ze ako si to myslela.

blanika15

vsak lepsie je poplatit rovno dopredu, ked sa robi objednavka. ja to tak zvyknem, malokedy mam inak aj hotovost pri sebe. a ci uz idem potom po balik na postu alebo ho donesie kurier, tak presne ako pises, uz nic netreba riesit.

vilka214

Zdencha to je na tebe, co si vyberies. Klasicky je na vyber platba bankovym prevodom, platba online a da sa aj na dobierku. Ja zvyknem tak, ze ked eshop nepoznam, tak najskor dam dobierku, ale tuto baby pisali, ze maju dobre skusenosti, tak som rovno zaplatila dopredu. Nech potom uz nemusim saskovat s peniazmi, ked pride kurier. Vsak jemu je to tiez isto lepsie, ked len odovzda zasielku.